Ο Παπέ Σισέ σε πίνακα! (pics)

Ο Παπέ Σισέ σε πίνακα! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Παπέ Σισέ σε πίνακα! (pics)

bet365

Ο Νέιθαν Μακρής που έχει κάνει όλες τις τοιχογραφίες σε Ρέντη και Καραϊσκάκη έφτιαξε σε πίνακα τον Παπέ Σισέ και φωτογραφήθηκε μαζί του αλλά με τον Πιέρ Ισά.
Ο Μακρής είναι γνωστός για τις τοιχογραφίες του στον Ρέντη και τον Καραϊσκάκη και την εξαιρετική δουλειά του. Μία τελευταία του πρωτοβουλία ήταν να φτιάξει έναν πολύ ωραίο πίνακα του Παπέ Σισέ, δείχνοντας τον αμυντικό του Ολυμπιακού σε στιγμή που πανηγυρίζει. Δείτε πιο κάτω τις φωτό που ανέβασε στο Facebook του ο Νέιθαν Μακρής με Σισέ και Ισά. Πρόκειται για τον πανηγυρισμό του νεαρού στόπερ με τις σφιγμένες γροθιές, μετά το γκολ που είχε πετύχει στην Κέρκυρα, σε παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Super League Σουρωτής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα