Ο Αντωνιάδης ζητά συγγνώμη για τον Θεοδωρόπουλο

Ο Αντωνιάδης ζητά συγγνώμη για τον Θεοδωρόπουλο

Gazzetta team
Ο Αντωνιάδης ζητά συγγνώμη για τον Θεοδωρόπουλο

bet365

Με γραπτή του δήλωση, ο Αντώνης Αντωνιάδης, απολογήθηκε για την διαρροή των όσων ειπώθηκαν στη συνάντηση των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο.

Ο Αντώνης Αντωνιάδης, μεταξύ άλλων, ζητά συγγνώμη για τα όσα διέρρευσαν από το ραντεβού με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο, απευθύνοντας ταυτόχρονα μήνυμα ενότητας προς όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Φίλοι Παναθηναϊκοί,

Το τελευταίο τρίμηνο μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία μπροστά στο ενδεχόμενο διάλυσης του Παναθηναϊκού μας, μετά την αιφνιδιαστική εγκατάλειψη του τιμονιού της ομάδας από τον κ. Αλαφούζο.

Το πιστεύουμε ακράδαντα μαζί με τους εκλεκτούς φίλους και πρώην συμπαίκτες, πως σανίδα σωτηρίας μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο θα μπορούσε να αποτελέσει στην παρούσα συγκυρία, μόνο η συσπείρωση, η μαζική συμμετοχή και οικονομική στήριξη της ομάδας από τον ασύγκριτα μεγάλο και περήφανο Παναθηναϊκό κόσμο.

Όμως, αυτό θα πρέπει να επιτευχθεί μόνο μέσα από ένα ενωτικό πλάνο που θα διέπεται από διαφάνεια και ειλικρίνεια και θα δίνει το κίνητρο στον Παναθηναϊκό κόσμο να το στηρίξει. Η αβελτηρία της διοίκησης μας ανάγκασε να εκπονήσουμε το πλάνο σωτηρίας «PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ» με κεντρικό άξονα μεταξύ άλλων τη μεταφορά της έδρας της ομάδας στο ΟΑΚΑ και την προσφορά εισιτηρίων διαρκείας μέχρι 3ετούς διάρκειας (με οικονομικές διευκολύνσεις) και να το επικοινωνήσουμε μαζί σας αλλά και με τη διοίκηση η οποία σιωπηρώς το απέρριψε.

Προκειμένου να ανασάνει οικονομικά η ομάδα και διαβλέποντας τον κίνδυνο ξεπουλήματος του έμψυχου δυναμικού της προτείναμε τη διεξαγωγή των δύο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με την προέκδοση ενιαίου εισιτηρίου των 50 ευρώ, πρόταση η οποία ομοίως απερρίφθη.

Τελευταία, διακεκριμένος επιχειρηματίας που επί έτη, αφανώς στηρίζει την ομάδα, έλαβε την ευγενική πρωτοβουλία να συναντηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, με ομάδα παλαιμάχων προκειμένου να συζητηθεί η προοπτική ενός πλάνου σωτηρίας με παράλληλη οικονομική στήριξη του κόσμου και συμμετοχή σε αυτό επιτροπής παλαιμάχων τριών γενεών που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τις ένδοξες ευρωπαϊκές πορείες του Παναθηναϊκού μας.

Κοινή συνισταμένη όλων των παρευρεθέντων στη συνάντηση (μεταξύ των οποίων και ο νυν Πρόεδρος του Δ.Σ) υπήρξε η αγάπη για τον ευρισκόμενο στα πρόθυρα της κατάρρευσης Παναθηναϊκό μας και η διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στην προσπάθεια διάσωσής του.

Ο υπερβάλλων ζήλος και η υπερχειλίζουσα αισιοδοξία για τη προοπτική σωτηρίας της ομάδας οδήγησε κάποιους από τους συμμετέχοντες (μεταξύ των οποίων και ο γράφων, και με το παρών απολογούμαι με παρρησία και ειλικρινή διάθεση αυτοκριτικής προς όλους τους αποδέκτες ) στην εκ παραδρομής αποκάλυψη (σε μερίδα των ΜΜΕ που είχαν σπεύσει να καλύψουν το γεγονός), στοιχείων σχετικά με τα διαλαμβανόμενα στη συνάντηση η οποία είχε όμως, ένα πρώιμο και διερευνητικό χαρακτήρα, μη εισέτι ανακοινώσιμο δημοσίως.

Κλείνοντας θέλω να απευθύνω ηχηρή έκκληση προς όλους τους αγαπητούς συναδέλφους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού, τον επιχειρηματία που έλαβε την αξιέπαινη πρωτοβουλία και όσους επιφανείς Παναθηναϊκούς τη στηρίζουν υπό τον ενδεικτικό για την ποιότητα του χαρακτήρα τους όρο να μείνουν αφανείς, τους οικονομικά εύρωστους Παναθηναϊκούς επιχειρηματίες που συμπάσχουν μαζί μας με το σημερινό κατάντημα και την μελλοντική εφιαλτική προοπτική της ομάδας και τους διοικούντες την ΠΑΕ, να αναλάβουν το συντομότερο νέες πρωτοβουλίες, προκειμένου, παραμερίζοντας τις στείρες αντιπαραθέσεις και την άγονη αναδρομή στα λάθη του παρελθόντος, να συνενώσουμε δυνάμεις, προκειμένου, έστω την παρούσα-ύστατη ώρα, βάζοντας στο προσκήνιο μόνο τη κοινή μας λατρεία για τον Παναθηναϊκό, αυτός να επανακάμψει και να γίνει ξανά μεγάλος και τρανός όπως αρμόζει στην ιστορία του και στον δικαίως πληγωμένο αναρίθμητο κόσμο του που αγωνιά και αναμένει το έναυσμα να συνεισφέρει.

ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα