Τα... σπρώχνουν χοντρά για Μιραλάς οι Πειραιώτες

Τα... σπρώχνουν χοντρά για Μιραλάς οι Πειραιώτες

Gazzetta team
Τα... σπρώχνουν χοντρά για Μιραλάς οι Πειραιώτες

bet365

Ανέβασαν και άλλο την προσφορά οι «ερυθρόλευκοι» που για να κάνουν δικό τους τον Κέβιν Μιραλάς δίνουν 5.000.000 στην Έβερτον και 2 εκατομμύρια τον χρόνο στον παίκτη για συμβόλαιο 4 ετών.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει την μεγάλη μεταγραφή στην περίοδο του Ιανουαρίου και ετοιμάζεται να βάλει βαθιά το χέρο στην τσέπη. Ο εκλεκτός της διοίκησης αλλά και του κόσμου, είναι ο Κέβιν Μιραλάς, με τον Βέλγο επιθετικό της Έβερτον να θέλει και αυτός να επιστρέψει στο Καραϊσκάκης όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά και αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι. Όπως γράφει και η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να κάνουν την υπέρβασή τους δίνοντας στους Άγγλους 5.000.000, ενώ στον παίκτη προσφέρουν 2.000.000 τον χρόνο για τετραετή συμβόλαιο. Μια μεταγραφή που αν γίνει θα ξεπεράσει με την εφορία τα 13 εκατομμύρια, με τον Ολυμπιακό να έχει αντίπαλο μόνο την Γουέστ Χαμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα