Στη Θεσσαλονίκη ο Σαμπράνο! (pic)

Στη Θεσσαλονίκη ο Σαμπράνο! (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Στη Θεσσαλονίκη ο Σαμπράνο! (pic)

bet365

Η εξήγηση που έδωσε ο Περουβιανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ για τα όσα προέκυψαν γύρω από την πιθανή αποχώρησή του από την Θεσσαλονίκη. Κανονικά στην προπόνηση της ομάδας.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Βόλφσμπουργκ - Λειψία αν ο Τίμο Βέρνερ πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης (21+,*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Κάρλος Σαμπράνο δεν έχει αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη. Ο Περουβιανός ποδοσφαιριστής θα είναι κανονικά στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, αφού στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε για να ξεπροβοδίσει την οικογένεια του.

Μάλιστα, όπως εξήγησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο twitter, «η οικογένεια μου είναι στο δρόμο για το Περού, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων», ενώ ο ίδιος καθοδόν για την απογευματινή προπόνηση δηλώνει χαρούμενος για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα