«Δεν μπορεί να αναλάβει τα χρέη ο Θεοδωρόπουλος, πρέπει να βοηθήσει ο κόσμος του ΠΑΟ»

«Δεν μπορεί να αναλάβει τα χρέη ο Θεοδωρόπουλος, πρέπει να βοηθήσει ο κόσμος του ΠΑΟ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Δεν μπορεί να αναλάβει τα χρέη ο Θεοδωρόπουλος, πρέπει να βοηθήσει ο κόσμος του ΠΑΟ»

bet365

Ο Νίκος Καρούλιας μίλησε στο gazzetta.gr για την χθεσινή συνάντηση των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο, κάνοντας έκκληση στους οπαδούς του Παναθηναϊκού να βοηθήσουν τον σύλλογο!

Ημερολόγιο Προσφορών Ένας μήνας γεμάτος δώρα*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το ραντεβού της Δευτέρας μεταξύ του «Mr Chipita», Σπύρου Θεοδωρόπουλου και αντιπροσωπείας των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού διήρκεσε δύο ώρες.

Στη συνάντηση αναλύθηκαν οι τρόποι με τους οποίους ο Παναθηναϊκός μπορεί να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει με τον Έλληνα επιχειρηματία να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια δίχως όμως να είναι διατεθειμένος να καλύψει τα χρέη αλλά και τις «αμαρτίες» των προηγούμενων διοικήσεων του «τριφυλλιού».

Ο Νίκος Καρούλιας, μεγάλη δόξα του «τριφυλλιού» έδωσε το παρών στη συνάντηση καταθέτοντας τις δικές του προτάσεις.

Ο «Μπρίγκελ» του ελληνικού ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει με ψυχραιμία αλλά και ρεαλισμό την δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός τονίζοντας στο gazzetta.gr πως η οικονομική συνδρομή των φίλων των «πρασίνων» είναι μονόδρομος για την σωτηρία.

Ο Νίκος Καρούλιας παράλληλα αναφέρθηκε στο κλίμα της χθεσινής συνάντησης, αλλά και στα συμπεράσματα που αποκόμισε αναφορικά με τις προθέσεις του Σπύρου Θεοδωρόπουλου.

«Ήταν μια διερευνητική συνάντηση γνωριμίας μετά από πρόσκληση του κ. Θεοδωρόπουλου με τους παλαίμαχους προσβλέποντας το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό.

Ο άνθρωπος είναι Παναθηναϊκός και το έχει δείξει έχοντας δώσει λεφτά τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και στο μπάσκετ. Η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα τον στενοχωρεί και θέλει να συμβάλλει σε αυτή την ύστατη προσπάθεια προκειμένου ο Παναθηναϊκός να γλιτώσει το ναυάγιο.

Από την κουβέντα που είχαμε αυτό που συμπεράναμε είναι πως ο κ. Θεοδωρόπουλος δεν μπορεί να αναλάβει τα χρέη, αλλά προσπαθεί με την παρουσία του να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο προκειμένου να στηρίξει την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σωτήρες, ούτε μαύρα λεφτά, ούτε κυβερνήσεις που σκορπούν λεφτά όπως συνέβαινε στο παρελθόν για να σώσουν ομάδα. Δυστυχώς είμαστε άτυχοι σε αυτή την χρονική συγκυρία που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός γιατί δεν υπάρχουν μεσσίες και πρέπει να βοηθήσει ο κόσμος του. Ακόμα και τα τσιγάρα αν χρειαστεί να κόψουν για να στηρίξουν τον σύλλογο».

Ο παλαίμαχος μπακ και νυν τεχνικός επεσήμανε πως θα πρέπει να συγκεντρωθεί ένα ποσό ύψους 10 εκατ. ευρώ. Εάν δεν συμβεί αυτό, τότε θα χρήματα θα επιστραφούν στους κατόχους τους.

«Ο κ. Θεοδωρόπουλος δεν μπορεί να πάρει πάνω του τα χρέη. Δεν είπε για λεφτά, αλλά έδειξε πως μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας για να μαζευτούν χρήματα. Η αίσθηση που μου έδωσε επίσης είναι πως δεν αφήσει να χαθούν ποδοσφαιριστές για προσφυγές 50.000 ή 70.000 ευρώ. Αυτά μπορεί. Αν δεν μαζευτούν τα χρήματα που χρειάζονται θα επιστραφούν.

Υπάρχει άμεση ανάγκη να συγκεντρωθεί ένα ποσό πάνω μεταξύ 10-15 εκατ. ευρώ. Θα πρέπει όλοι να βοηθήσουν. Σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό και δεν μαζευτεί το απαραίτητο ποσό για να σωθεί ο σύλλογος, τότε θα επιστραφούν σε όσους τα έδωσαν».

Ο Νίκος Καρούλιας δίνει έμφαση στη διαφάνεια της διαδικασίας διαβεβαιώνοντας τους φίλους του Παναθηναϊκού πως τα χρήματα διατίθενται αποκλειστικά για την σωτηρία της ομάδας από την στιγμή που δεν υπάρχει άλλη λύση.

«Η δική μου παρέμβαση στην κουβέντα αφορούσε στη διαφάνεια που θα πρέπει να υπάρχει σε αυτή τη διαδικασία. Να δοθεί έμφαση και να υπάρχει ενημέρωση. Που πάνε τα τι χρήματα και για ποιους σκοπούς. Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού είναι θεματοφύλακες σε αυτή τη διαδικασία. Με αυτό τον τρόπο να δούμε που μπορούμε να πάμε. Όπως προείπα υπάρχει άμεση ανάγκη.

Στην κουλτούρα του Έλληνα οπαδού βέβαια είναι να μην πληρώνει μέχρι να βρεθεί ο πλούσιος που θα βάλει τα λεφτά, τον οποίο στη συνέχεια βρίζουν. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει όμως πως δεν υπάρχουν μεσσίες ειδικά στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα. Θα το λέω και θα το επαναλαμβάνω πως για την κατάσταση που έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός ευθύνονται οι λίγοι που έδιωξαν την μεγαλύτερη και δυνατότερη οικογένεια. Δεν υπάρχει άλλη λύση τώρα.

Επαναλαμβάνω θα υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και ο φίλαθλος θα ξέρει που πηγαίνει το 50άρικο που προσφέρει».

Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού και του Απόλλωνα Σμύρνης εξέφρασε την άποψη πως ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος είναι σε θέση να εμπνεύσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού παρά την καχυποψία που υπάρχει στην Ελλάδα σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Ο κ. Θεοδωρόπουλος είναι άφθαρτος και μπορεί να αναλάβει αυτή την προσπάθεια. Δεν έχει να κερδίσει κάτι ο άνθρωπος. Ελπίζω να υπάρξει πανστρατιά και μαζικά να βοηθήσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Όλοι μαζί ενωμένοι. Εάν δεν μαζευτούν 10 εκατ. ευρώ τα χρήματα θα επιστραφούν στους κατόχους τους. Θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνουμε Ευρώπη, όπως κάνουν οι Ισπανοί και οι Ιταλοί που προσφέρουν την συνδρομή τους στις ομάδες τους.

Εδώ υπάρχει καχυποψία για αυτό επαναλαμβάνω πως θα υπάρξει απόλυτη διαφάνεια και θα γνωρίζουν όλοι που πάνε τα χρήματα τους. Ο Κωνσταντίνου και ο Σωπήλης βγαίνουν μπροστά και κάνουν προσπάθεια, υπάρχουν μεγάλες ευθύνες και όλοι προσπαθούν για το καλό του Παναθηναϊκού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα