Ο Σεϊταρίδης διέψευσε τον Αντωνιάδη (pic)

Ο Σεϊταρίδης διέψευσε τον Αντωνιάδη (pic)

Gazzetta team
Ο Σεϊταρίδης διέψευσε τον Αντωνιάδη (pic)

bet365

Αμέσως μετά την συνάντηση με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο, ο Αντώνης Αντωνιάδης είπε πως επικοινώνησε με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, κάτι που ο παλαίμαχος μπακ του Παναθηναϊκού το διέψευσε.

Χάντερσφιλντ - Τσέλσι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σε διάψευση της δήλωσης που έκανε ο Αντώνης Αντωνιάδης μετά το τέλος της συνάντησης των παλαιμάχων με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο, προχώρησε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Ο «Ψηλός» μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το ραντεβού στο Χίλτον είπε πως: «Θα γίνει άνοιγμα και σε νεότερους παλαίμαχους, ήδη εγώ ειδοποίησα τον Καραγκούνη και μου έκανε παράπονα ο Γιούρκας που δεν του το είπα και του απάντησα την επόμενη φορά θα είσαι κι εσύ μαζί μας».

Κάτι όμως που σύμφωνα με τα λεγόμενα το τελευταίου, ουδέποτε έγινε...

«Ο «κύριος» Αντωνιάδης δήλωσε ότι του έκανα παράπονα γιατί δε με ενημέρωσε για τη συνάντηση.Πότε έγινε αυτό «κύριε» Αντωνιάδη,γιατί από όσο θυμάμαι δεν έχουμε μιλήσει ποτέ οι δυό μας,ούτε προσωπικά,ούτε τηλεφωνικά.Σταματήστε τις δηλώσεις που δεν ισχύουν,για τα μάτια του κόσμου...», έγραψε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα Social Media.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα