Χιμένεθ: «Οι παίκτες μου δίνουν και την ψυχή τους» (vid)

Χιμένεθ: «Οι παίκτες μου δίνουν και την ψυχή τους» (vid)

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Οι παίκτες μου δίνουν και την ψυχή τους» (vid)

bet365

Η ΑΕΚ επέστρεψε ξανά στην κορυφή και ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στο AEK TV αποθέωσε τους παίκτες του για το γεγονός ότι καταφέρνουν να κρατάνε τρία καρπούζια (πρωτάθλημα-κύπελλο-Ευρώπη) κάτω από την ίδια μασχάλη αν σκεφτεί κανείς και τις σημαντικές απουσίες.

Βόλφσμπουργκ - Λειψία με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά:

Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε την ομάδα του να ανακαταλαμβάνει την κορυφή με μία ακόμα πειστική εμφάνιση και νίκη στον αγώνα με την Κασσιόπη. Σε μια εποχή που η ΑΕΚ δίνει μάχες σε τρία μέτωπα και έχει να αντιμετωπίσει συνεχώς απουσίες, οι ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και ο Ισπανός προπονητής το αναγνώρισε αυτό μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του AEK TV.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα