Μολέντο και άλλοι τρεις για Τραμπζονσπόρ

Μολέντο και άλλοι τρεις για Τραμπζονσπόρ

Gazzetta team
Μολέντο και άλλοι τρεις για Τραμπζονσπόρ

bet365

Τουρκικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως η ομάδα της Τραπεζούντας έχει βάλει στο στόχαστρο τον Βραζιλιάνο αμυντικό του Παναθηναϊκό.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Βόλφσμπουργκ - Λειψία αν ο Τίμο Βέρνερ πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης (21+,*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στο παιχνίδι για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο, φαίνεται πως μπαίνουν ξανά οι Τουρκικές ομάδες. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα του sporx.com...


Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, η Τραμπζονσπόρ αναμένεται να ενισχυθεί στην άμυνά της και ένας από τους παίκτες που “παίζει” το όνομά του, είναι ο Βραζιλιάνος στόπερ του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, σύντομα θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του, όμως δεν είναι ο μοναδικός που έχουν στην λίστα.

Υπάρχουν ακόμη τρεις παίκτες που εξετάζονται, προκειμένου να υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα