Πολλές οι αποχωρήσεις στην ΑΕΛ

Πολλές οι αποχωρήσεις στην ΑΕΛ

Φώτης Καρακούσης
Πολλές οι αποχωρήσεις στην ΑΕΛ

bet365

Όχι ένας και δύο αλλά έξι παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν τον Ιανουάριο από την ΑΕΛ. Σίγουρα θα αποκτηθούν τρεις με τέσσερις, ενώ θα ανέβουν και παιδιά από την Κ20. Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα η ΑΕΛ να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, έχοντας καταφέρει να ανέβει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο Ηλίας Φυντάνης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν προσπάθειες για ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αναμένονται πολλές κινήσεις. Κινήσεις που έχουν να κάνουν και με τις αποχωρήσεις, αλλά και με τις αποκτήσεις ποδοσφαιριστών. Για την ακρίβεια σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr παρελθόν από τους... βυσσινί θα αποτελέσουν 5 ή ακόμα και 6 ποδοσφαιριστές.

Πάβολ Φάρκας (Σλοβάκος, 32 ετών)

Ο Πάβολ Φάρκας έχει χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα, έχοντας 8 συμμετοχές έως τώρα. Ο Σλοβάκος αμυντικός είναι εξαιρετικά απίθανο να συνεχίσει στην ΑΕΛ και σύντομα αναμένονται νέα για την αποχώρησή του.

Γιώργος Κούσας (35 ετών)

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Έλληνα αμυντικό. Ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού έχει μόλις 2 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες 3 στο Κύπελλο, με τις πιθανότητες παραμονής του να είναι ελάχιστες, από την στιμγή που φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν είναι πλέον στα πλάνα του Φυντάνη.

Σίμο Ναβάρο (Ισπανός, 29 ετών)

Την περσινή χρονιά δεν ήταν κακός έχοντας και 13 συμμετοχές, αλλά φέτος ο Ισπανός αμυντικός έχει παίξει μόλις 2 φορές στο πρωτάθλημα και άλλες τόσες στο Κύπελλο. Δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή και θα είναι τεράστια έκπληξη αν παραμείνει στην ομάδα και μετά τον Ιανουάριο. Μάλιστα για την περίπτωση αυτή έχει βγει και επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΑΕΛ.

Σίνισα Μπάμπιτς (Σέρβος 26 ετών)

Χωρίς αμφιβολία και πάντα με βάση τους αριθμούς, ο Σέρβος επιθετικός αποτελεί μια από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές του καλοκαιριού, καθώς δε έχει βοηθήσει καθόλου. Βέβαια δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες παίζοντας μόλις ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο, αλλά για να μην του έχουν δοθεί ευκαιρίες από τρεις προπονητές, πάει να πει πως δεν πείθει. Η αποχώρησή του θεωρείται σίγουρη.

Οβούσο Κόντορ (Γκανέζος, 24 ετών)

Όσον αφορά την περίπτωση του Γκανέζου αμυντικού, παρότι πέρσι είχε 19 συμμετοχές, φέτος δεν έχει παίξει ούτε μία, δείγμα του ότι αποτελεί ξένο σώμα. Μάλιστα ο μάνατζέρ του ζήτησε από τους... βυσσινί να λυθεί το συμβόλαιο του πελάτη του, κάτι που έγινε γνωστό και με επίσημη ανακοίνωση.

Σάλες Λεοζίνιο (Βραζιλιάνος, 32 ετών)

Η πιο περίεργη υπόθεση είναι αυτή του Βραζιλιάνου. Και λέμε περίεργη γιατί η αλήθεια είναι πως ο Λεοζίνιο που είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ΑΕΛ αποκτήθηκε για να κάνει την διαφορά και μπορεί να έχει παίξει σε 12 αγώνες πρωταθλήματος πετυχαίνοντας ένα γκολ, αλλά σίγουρα δεν έχει βοηθήσει όσο περιμέναν οι... βυσσινί και κυρίως όσο μπορεί και ο ίδιος. Η λογική λέει πως θα αποχωρησει τον Ιανουάριο και η μοναδική περίπτωση να μείνει, είναι να υπάρξει μείωση στις αποδοχές του. Τότε και σε συνδυασμό και με την αγωνιστική του άνοδος που όλοι περιμένουν, θα παραμείνει κάτοικος Λάρισας. Σε αντίθετη περίπτωση θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μεταγραφές αλλά και παίκτες από την Κ20

Με τους πέντε να έχουν ουσιαστικά φύγει και τον Λεοζίνιο να βρίσκεται και αυτός κοντά στην πόρτα της εξόδου, είναι δεδομένο πως η ΑΕΛ θα ενισχυθεί προκειμένου στον δεύτερο γύρο να τα πάει ακόμα καλύτερα και να πετύχει τον στόχο που είναι να βρίσκεται από την 5η έως την 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αρχικά οι μεταγραφές που αναμένονται είναι τρεις με τέσσερις, χωρίς κάποιος να αποκλείει να γίνουν περισσότερες αν υπάρξουν ευκαιρίες, ενώ είναι δεδομένο πως θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα και παίκτες της Κ20.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα