Τι ζήτησε ο Ρόκα και η περίπτωση Μοσχονά

Δημήτρης Τομαράς
Τι ζήτησε ο Ρόκα και η περίπτωση Μοσχονά

bet365

Ο Μανουέλ Ρόκα μετέφερε προς την διοίκηση του Πλατανιά την επιθυμία του για την απόκτηση πέντε παικτών. Το... παράθυρο να αποκτηθεί ελεύθερος κίπερ και η περίπτωση Μοσχονά.
Ο Ρόκα στις συζητήσεις που έχει κάνει με τους διοικούντες τον Πλατανιά έχει μεταφέρει πως θέλει πέντε παίκτες. Έναν στόπερ, έναν αμυντικό χαφ, έναν κεντρικό χαφ (σ.σ. εφόσον κλείσει και τυπικά ο Ντουαλά δεν θα υπάρξει άλλη κίνηση για τις θέσεις 6 και 8), έναν εξτρέμ και έναν επιθετικό. Οι περισσότερες επιλογές θα είναι είτε Ισπανοί είτε από την ισπανική αγορά που ξέρει ο προπονητής των Χανιωτών. Από εκεί και πέρα με δεδομένη και την εμφάνιση του Κοκκαλά και τα λάθη του με τον Πανιώνιο οι Χανιώτες κοιτάζουν και την περίπτωση να κινηθούν και για έναν ελεύθερο κίπερ. Υπάρχει και η υπόθεση του 27χρονου Θόδωρου Μοσχονά που το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις στα Χανιά και μπορεί να... τσεκαριστεί ξανά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα