Επιθυμεί επιστροφή Γιακουμάκη ο Πλατανιάς

Δημήτρης Τομαράς
Επιθυμεί επιστροφή Γιακουμάκη ο Πλατανιάς

bet365

Τον πρώην φορ του Γιώργο Γιακουμάκη θα επιχειρήσει να πάρει δανεικό από την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν ο Πλατανιάς. Δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει πράξη κάτι τέτοιο πάντως.

Ο Πλατανιάς έχοντας και επιθετικό πρόβλημα έχει στρέψει την προσοχή του και σε έναν παλιό του... γνώριμο. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα Χανιά υπάρχει η επιθυμία των ανθρώπων του Πλατανιά να προσπαθήσουν να πάρουν πίσω τον Γιώργο Γιακουμάκη ως δανεικό από την ΑΕΚ. Ο 23χρονος επιθετικός που έχει ξεπεράσει πια το πρόβλημα τραυματισμού του που τον είχε κρατήσει καιρό εκτός είχε περάσει το καλύτερο ποδοσφαιρικό του διάστημα στην Κρήτη. Ωστόσο δεν θα είναι καθόλου εύκολο να προχωρήσει μία τέτοια περίπτωση.

Στην ΑΕΚ πάντως τη δεδομένη χρονική περίοδο δεν περνάει ούτε σαν σκέψη απ' το μυαλό τους το ενδεχόμενο δανεισμού του Έλληνα φορ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα