Γρηγορίου: «Δείχνουμε καλή εικόνα»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Δείχνουμε καλή εικόνα»

bet365

Ο τεχνικός του Πανιωνίου έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον των «κυανέρυθρων»
Για την πορεία του Πανιωνίου, μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου στην ΕΡΤ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την σταθερότητα του Πανιωνίου τα τελευταία χρόνια: "Ο Πανιώνιος έχει μία σταθερότητα γιατί όλοι δουλεύουν γι΄αυτόν. Ο οργανισμός Πανιώνιος έχει ανθρώπους που αγαπούν πολύ την ομάδα. Από τους προέδρους, μέχρι τους ανθρώπους στα γραφεία, άπαντες όσοι βρίσκονται στον Πανιώνιο αγαπούν πολύ αυτό τον σύλλογο. Η ομάδα έχει κάτι μαγικό, το άκουγα αυτό πριν έρθω στη Νέα Σμύρνη και το διαπιστώνω και εγώ πλέον, όντως έχει κάτι μαγικό. Έχει κόσμο που λατρεύει τον σύλλογο και αυτό το βλέπεις".
Για την δύσκολη νίκη της ομάδας κόντρα στον Πλατανιά: "Όπως είπα και στην συνέντευξη Τύπου, είχαμε αδειάσει από δυνάμεις, γιατί στα προηγούμενα δύο ματς με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ βγάλαμε μεγάλη ενέργεια και περίμενα μία τέτοια απόδοση. Ήταν καλός και ο Πλατανιάς στο παιχνίδι. Σημασία έχει ότι πήραμε τη νίκη και οι βαθμοί θα μας φανούν σημαντικοί για την συνέχεια. Σίγουρα αγχωθήκαμε, ειδικά μετά το 1-1, γιατί θέλαμε τη νίκη. Θέλαμε να μείνουμε στην πεντάδα και να πάμε καλά στην διακοπή του πρωταθλήματος. Τέλος καλό, όλα καλά".
Για τον χαρακτήρα του Μασούντ και το μέλλον του: "Είναι εξαιρετικό παιδί. Άλλο βέβαια εντός και άλλο εκτός αγωνιστικού χώρου, εκεί υπάρχει μία διαφοροποίηση για τον Μασούντ. Είναι θέμα διοίκησης για το μέλλον του παίκτη, νομίζω σύντομα θα λυθεί το θέμα".
Για την συμπεριφορά του Ιρανού στον αγωνιστικό χώρο: "Δεν μπορούμε να τον κρίνουμε για την φετινή σεζόν. Υπάρχουν πολλά ελαφρυντικά για το παιδί φέτος. Έγινε το θέμα με την Μακάμπι και με την εθνική του ομάδα. Όταν είναι 33 χρονών και ενώ είχε την ευκαιρία να παίξει στο Μουντιάλ, σε μία νύχτα έμεινες εκτός εθνικής και αυτό είναι ότι πιο άσχημο μπορεί να συμβεί σε έναν ποδοσφαιριστή. Ο Πανιώνιος μετά από πολλά χρόνια βρέθηκε ξανά σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και οι δύο Ιρανοί ήταν κομβικοί για την ομάδα. Επίσης, οι δύο παίκτες ήθελαν να παίξουν στο παιχνίδι, δεν πιέστηκαν από την ομάδα".
Για τον Γεσίλ: "Ο Γεσίλ έχει περάσει πολλά προβλήματα λόγω τραυματισμών. Κάνει μεγάλη προσπάθεια, είτε αν παίζει βασικός, είτε αν μπαίνει ως αλλαγή, πάντα κάνει την δική του προσπάθεια. Αν έχει την υγεία του στη συνέχεια θα δούμε πολύ καλά πράγματα από αυτόν".
Για τις φετινές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας: "Τα περασμένα χρόνια στηρίχτηκε σε έναν βασικό κορμό η ομάδα και το Καλοκαίρι που μας πέρασε οι περισσότεροι πήραν μεταγραφή και έτσι ήταν δύσκολη η κατάσταση να δημιουργήσουμε το ρόστερ μας ξανά. Όμως σιγά σιγά αυτό το κάρμα των παικτών δείχνει να βρίσκεται και δείχνουμε καλή εικόνα".
Για το αν μείνει έως το τέλος της σεζόν ο Σιώπης στον Πανιώνιο: "Ο Σιώπης ανήκει σε εμάς μέχρι το Καλοκαίρι, δεν ξέρω κάτι άλλο εγώ".
Για τα δύο τελευταία ματς μέχρι την διακοπή για τις γιορτές: "Μέχρι την διακοπή έχουμε το ματς με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας και το Κύπελλο με τον ΟΦΗ. Θέλουμε και στο πρωτάθλημα να κλείσουμε καλά τον πρώτο γύρο, αλλά και στο Κύπελλο να έχουμε καλό αποτέλεσμα, γιατί και αυτός ο θεσμός είναι στους στόχους μας".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα