Η «δύσκολη» ημέρα του Απόλλωνα

Γιώργος Ντυμένος
Η «δύσκολη» ημέρα του Απόλλωνα

bet365

Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» φαίνεται πως σήμερα θα ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι γύρω από το θέμα του προπονητή.
Από μία κλωστή φαίνεται πως κρέμονται πολλά στον Απόλλωνα. Από αυτή τη στιγμή και τις επόμενες ώρες – δηλαδή κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας – ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις ανά πάσα στιγμή. Αιτία; Η ήττα από τον Αστέρα, η οποία κράτησε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» χαμηλά και σε τροχιά υποβιβασμού.
Σε αυτές τις περιπτώσεις είθισται κάτι να αλλάζει. Για αυτό και μπαίνει στο «κάδρο» το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Ζόραν Βούλιτς. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες αύριο είναι πιθανό να γίνει μία κουβέντα, ώστε να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι. Ετσι το «σενάριο» αποχώρησής του δεν είναι ακραίο ή απίθανο. Βέβαια για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι o 56χρονος δεν μπορεί να χρεωθεί και τόσα πολλά. Ισως όμως του πιστώνεται πως δεν άλλαξε και ιδιαίτερα η εικόνα της ομάδας. Ξέχωρα από το χθεσινό παιχνίδι, άφησε από 2 βαθμούς – το σύνολο 4 – στα ματς με Κέρκυρα και Λαμία, όπου αν αυτοί υπήρχαν στο «σακούλι» του Απόλλωνα, η κουβέντα θα γίνονταν σε άλλη βάση. Αλλά με τα «αν»... συζήτηση δεν γίνεται. Στην περίπτωσή του υπάρχει και η εξής παράμετρος. Οτι χρειάζεται κάποιος που να ξέρει καλά την ελληνική πραγματικότητα. Και ο Βούλιτς δείχνει να είναι άλλης σχολής. Π.χ. σε ορισμένα ματς δεν «σκότωσε» το παιχνίδι, όπως για παράδειγμα στη Λιβαδειά ή με τη Λαμία. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πάει σε... πόλεμο πλέον και για ορισμένους φαντάζει καλύτερο να κρατά τα ηνία κάποιος, που ξέρει τι και πώς. Τα παραπάνω είναι κάποιες θεωρητικές σκέψεις, που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στη Ριζούπολη. Ακόμη δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση. Για αυτό και άπαντες καλούνται να τηρήσουν στάση αναμονής.
Αν αποφασιστεί να στηριχθεί, τότε ο Απόλλων θα συνεχίσει ως έχει. Σε διαφορετική περίπτωση σε πρώτο πλάνο θα περάσει ο Γιώργος Παράσχος. Ο 65χρονος, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά, ξέρει όσο λίγοι πρόσωπα και πράγματα στη Σούπερ Λιγκ και όπου και αν έχει εργαστεί, έκανε δουλειά. Είναι επί της ουσίας ένας άνθρωπος κοινής αποδοχής και ειδικών αποστολών. Αυτόματα το όνομά του θα βρεθεί πρώτο, στη λίστα με τους υποψήφιους να διαδεχθούν τον Βούλιτς. Εάν το τονίζουμε, αποφασιστεί να υπάρξει μία τέτοια αλλαγή.
Οπως φαίνεται στον Απόλλωνα βρίσκονται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι. Είτε συνεχίζουν με τον Βούλιτς, είτε θα προχωρήσουν σε ένα «ηλεκτροσόκ» και θα προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή. Στη δεύτερη περίπτωση ο Παράσχος θα προβάλει ως το φαβορί για να κάτσει στον πάγκο. Η ημέρα που ξημερώνει αναμένεται να αποσαφηνίσει πολλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα