Χιμένεθ: «Προσοχή και συγκέντρωση»

Χιμένεθ: «Προσοχή και συγκέντρωση»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Προσοχή και συγκέντρωση»

bet365

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κέρκυρα την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ και ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θέλει να δει τους παίκτες του να... αστειεύονται.

Οι νίκες του Ολυμπιακού το Σάββατο και του ΠΑΟΚ την Κυριακή, σημαίνουν ότι η Ενωση θα πρέπει -κι αυτή- να νικήσει την Δευτέρα ώστε να παραμείνει μόνη στην κορυφή. Το ματς με τους Φαίακες, θεωρητικά, είναι εύκολο για τους Κιτρινόμαυρους αλλά θα αποδειχθεί τέτοιο μόνο αν αυτοί κάνουν αυτό που πρέπει. Και αυτό που πρέπει, όπως τόνισε ο Χιμένεθ στους παίκτες του στην προπόνηση της Κυριακής, είναι να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να αντιμετωπίσουν με απόλυτη σοβαρότητα τον αντίπαλο.

«Πρέπει να είστε 100% συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό», ήταν η ατάκα που επανέλαβε στους παίκτες του ο Χιμένεθ, ο οποίος ξέρει ότι κάτι τέτοια ματς, θεωρητικά εύκολα και ειδικά μετά από μια επιτυχία στην Ευρώπη, μπορεί να αποδειχθούν τα πιο επικίνδυνα. Και επειδή στην ΑΕΚ δεν θέλουν καμία βαθμολογική απώλεια μέχρι την διακοπή των εορτών, η νίκη στο ματς με την Κέρκυρα είναι απλά υποχρεωτική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα