Στα αποδυτήρια της Τούμπας ο Ιβάν Σαββίδης

Σταύρος Σουντουλίδης
Στα αποδυτήρια της Τούμπας ο Ιβάν Σαββίδης

bet365

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέστρεψε και αυτός με τη σειρά του στην Τούμπα, απόλαυσε το θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού και μετά το τέλος μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στο Λουτσέσκου.

Ο Ιβάν Σαββίδης, μετά το τέλος του ντέρμπι συνοδευόμενος από το γιο του, Γιώργο, κατέβηκε στα αποδυτήρια της Τούμπας και συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και τον Ράζβαν Λουτσέσκου για την σπουδαία εμφάνιση και νίκη επί του Παναθηναϊκού.

«Δεν υπήρχε κάποιο πριμ. Μας είπε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος και πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε. Και πριν το παιχνίδι μας είπε ότι είναι πολύ σημαντικό το μας. Το μόνο που μας είπε είναι ότι αν συνεχίσουμε πρώτοι, δε θα ξεχάσει ούτε αυτό το παιχνίδι, ούτε κανένα…», αποκάλυψε ο Δημήτρης Πέλκας μιλώντας για την παρουσία του μεγαλομετόχου στα αποδυτήρια της ομάδας.

Στα επίσημα του γηπέδου βρέθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μαζί με το Δημήτρη Παπαδόπουλο, που παρακολούθησαν μαζί το ντέρμπι των πρώην ομάδων τους (αμφότεροι έχουν αγωνιστεί και σε ΠΑΟΚ και σε Παναθηναϊκό) ενώ στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη, εθεάθη ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, αλλά πρώην στρατηγικός σύμβουλος του «Δικεφάλου», Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα