Οι ΜVP και οι αριθμοί της Κυριακής (pics & vids)

Δημήτρης Ρούσσος
Οι ΜVP και οι αριθμοί της Κυριακής (pics & vids)

bet365

Νίκες των πρωτοπόρων, πρωταγωνιστές και ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλάμβανε η δεύτερη ημέρα της 14ης αγωνιστικής και ο Mr Goal βρέθηκε στις φάσεις και κατέγραψε τα γεγονότα!

Από το Περιστέρι ως την Τούμπα, τα φαβορί βρέθηκαν με άλλο ένα «τρίποντο» στο λογαριασμό τους και κατάφεραν με αυτό τον τρόπο να πετύχουν μεγάλες νίκες, ενώ ο Αστέρας επιβεβαίωσε την εξαιρετική του κατάσταση και ο ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λαμία τη… λατρεία τους με τις ισοπαλίες!

Με χρονική αφετηρία στη Ριζούπολη, ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε σαν «σίφουνας», όντας σε ανώτερο επίπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης και πετυχαίνοντας την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του! Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες, όμως οι φιλοξενούμενοι έκαναν όσα έπρεπε για να φύγουν από την Αθήνα με μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Ο Νίκος Καλτσάς ήταν αδιαμφισβήτητα ο MVP για τους Αρκάδες. Με δυο γκολ και μια ασίστ ήταν μέσα σε όλα τα γκολ, με τον Mr. Goal να του απονέμει το άξιο βραβείο!

Στα Γιάννενα, πριν το παιχνίδι οι δυο ομάδες μετρούσαν σερί από ισοπαλίες. Τρεις ο ΠΑΣ, τέσσερις η Λαμία. Είπαν να μην πρωτοτυπήσουν και να μοιραστούν εντυπώσεις και βαθμούς! Ο Μαυροπάνος έβαλε μπροστά στο σκορ τους Γιαννιώτες, όμως η ομάδα της Φθιώτιδας βρήκε στόχο σε μια από τις 13 τελικές με τον Τσούκαλο να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

MVP της αναμέτρησης είναι σύμφωνα με τον Mr. Goal o Σουλεϊμάν Όμο, που με 10 επεμβάσεις κι ένα κόψιμο έκανε ό,τι μπορούσε για να αποσυμπιέσει την κατάσταση για τον Μελίσσα και την άμυνά του.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος συνέχισε να διαγράφει πορεία πρωταθλητισμού, επικρατώντας με 1-0 του Λεβαδειακού. Πολλές ευκαιρίες, κατοχή της μπάλας και μια εύκολη νίκη για την ομάδα του Κάναντι, που φέτος εντυπωσιάζει.

Ο Ντιγκινί ήταν ο σκόρερ της αναμέτρησης και ο πολυτιμότερος για την ομάδα του.

Τέλος, στο ντέρμπι της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ είχε τα πάντα! Κόσμο, πάθος και πρωταγωνιστές, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που υπέκυψε με το «βαρύ» 4-0.

Ο Δημήτρης Πέλκας έκανε «παπάδες», σκοράροντας ένα από τα ομορφότερα γκολ του πρωταθλήματος για το 1-0 και «χόρεψε» την άμυνα των «πράσινων» στο 2-0. Αδιαμφισβήτητα έκανε μια εμφάνιση που θα μνημονεύεται για χρόνια, κρίνοντας το ντέρμπι και παίρνοντας το βραβείο του Mr. Goal!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα