Η κριτική των «πρασίνων»

Η κριτική των «πρασίνων»

Νίκος Αθανασίου
Η κριτική των «πρασίνων»

bet365

Διαβάστε την αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου έχασαν με κάτω τα χέρια.

Σωκράτης Διούδης: Φέρει ευθύνη για την κακή θέση που έχει στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ αν και κατά γενική ομολογία είναι εξαιρετική η εκτέλεση του Πέλκα. Στα υπόλοιπα τέρματα του «δικεφάλου» δεν μπορούσε να κάνει κάτι, τον εξέθεσε η άμυνά του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ροντρίγκο Μολέδο: Στο πρώτο μέρος ήταν καλός, στο δεύτερο τον πήρε και εκείνο η... κατηφόρα του Παναθηναϊκού. Δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να παίζει για δύο και για τρεις.

Γιώργος Κουτρουμπής: Τον περνάει σαν... σταματημένο ο Πέλκας στο δεύτερο γκολ ενώ και στο πρώτο αργεί να πέσει πάνω στον μέσο του ΠΑΟΚ. Πολύ κακό βράδυ για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Εμάνουελ Ινσούα: Αποβλήθηκε στο 67΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο πέναλτι που κερδίζει ο ΠΑΟΚ από το χέρι που κάνει στο σουτ του Μαουρίτσιο. Όσο έμεινε στο γήπεδο ήταν πολύ καλός ανασταλτικά και... τέλος. Επιθετικά δεν έκανε το παραμικρό.

Ματίας Γιόχανσον: Ο Σουηδός άσος έπαιξε ως δεξί χαφ και είχε ακριβώς την ίδια εικόνα που δείχνει και στην φυσική του θέση. Τραγική εμφάνιση και πάλι, δεν βοήθησε ανασταλτικά, δεν βοήθησε δημιουργικά και ήταν σαν να μην υπήρχε πάνω στο χορτάρι.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Έπαιξε στα δεξιά της άμυνας και ήταν απογοητευτικός, στην χειρότερη εμφάνιση του με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Κάνει τραγικό λάθος, χάνοντας τον Πέλκα στην πλάτη του στο 2-0. Πολλά ρήγματα από την πλευρά του.

Δημήτρης Κουρμπέλης: Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να διασωθεί από την γενικότερη κάκιστη εικόνα της ομάδας του.

Ρόμπιν Λουντ: Τραγικός ο Φινλανδός που εδώ και καιρό είναι... αλλού, έχει το μυαλό του στην μεταγραφή του και με αυτή την εικόνα εκθέτει τον Ουζουνίδη για την εμπιστοσύνη του.

Μπράϊαν Καμπέσας: Ο νεαρός εξτρέμ ήταν εκτός κλίματος, δεν βρήκε χώρους, δεν απείλησε με την ταχύτητά του και ήταν κατώτερος των περιστάσεων.

Λούκας Βιγιαφάνιες: Ο μοναδικός παίκτης του Παναθηναϊκού που απόψε τίμησε την φανέλα και ήταν αξιοπρεπής αγωνιστικά. Κράτησε μπάλα, προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις, έτρεξε, πάλεψε και ήταν... όαση. Εντελώς μόνος του όμως...

Όμρι Άλτμαν: Αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης χωρίς να μπορέσει να φανεί και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Όσκαρ Χίλιεμαρκ: Χρησιμοποιήθηκε από την αρχή του δευτέρου μέρους, έδειξε διάθεση αλλά η εικόνα του ματς άλλαξε γρήγορα και ήταν απλή παρουσία στο φύλλο αγώνα.

Νίκλας Χουλτ: Μπήκε μετά την αποβολή του Ινσούα, με το σκορ στο 3-0 και προφανώς δεν μπορεί να κριθεί.

Χρήστος Δώνης: Ήταν η τρίτη αλλαγή του Ουζουνίδη στο φινάλε του αγώνα και δεν μπορεί να κριθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα