Εκτός αποστολής ξανά ο Ανέστης (pic)

Εκτός αποστολής ξανά ο Ανέστης (pic)

Gazzetta team
Εκτός αποστολής ξανά ο Ανέστης (pic)

bet365

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με την Κέρκυρα, για το οποίο δεν υπολογίζεται -και πάλι- ο Γιάννης Ανέστης.

Με τέλεια ψυχολογία μετά την πρόκριση στους "32" του Europa League και με το κίνητρο της διατήρησης της κορυφής στο πρωτάθλημα να την οδηγεί, η Ενωση δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πλην της νίκης στον αγώνα της Δευτέρας με τους Φαίακες. Μια νίκη, την οποία οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να πάρουν, όπως έκαναν και σε άλλα παιχνίδια, με προβλήματα απουσιών.

'0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Οι Βράνιες, Τσόσιτς και Βλαχομήτρος ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεραπεία και έμειναν εκτός αποστολής από τον Μανόλο Χιμένεθ. Εκτός έμεινε παράλληλα και ο Ανέστης, σε ακόμη ένα ματς πρωταθλήματος, όπως φυσικά και ο Λιβάια, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής επειδή συμπλήρωσε κάρτες.

Οι παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Χιμένεθ είναι οι Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Γιαννούτσος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Κλωναρίδης, Γιούσης, Μπακασέτας, Αραούχο, Γιακουμάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα