Η ήττα φέρνει εξελίξεις με Βούλιτς και παίκτες στον Απόλλωνα

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Η ήττα φέρνει εξελίξεις με Βούλιτς και παίκτες στον Απόλλωνα

bet365

Η νέα ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης από τον Αστέρα Τρίπολης πρόκειται να φέρει άμεσες εξελίξεις στην ομάδα. Πίεση για τον Βούλιτς, διαρροή για Παράσχο και στην έξοδο οι Καστιγέχος και Μάατσεν.
«Όλοι κρινόμαστε», ήταν το... μήνυμα του Βούλιτς μες στην εβδομάδα και πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο ενώ η διοίκηση θα περίμενε τις εισηγήσεις και τον περαιτέρω σχεδιασμό για τον Γενάρη η ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης αλλάζει τα δεδομένα. Ο Βούλιτς είναι πλέον σε δύσκολη θέση και δεν αποκλείεται εκτός των προσεχών ημερών (σ.σ. ακόμα και ωρών) να του ανακοινωθεί η αποχώρησή του. Τελική απόφαση δεν υπάρχει ακόμα και στις τάξεις της ομάδας υπάρχει σιγή ιχθύος για το θέμα.
Τις τελευταίες ώρες μάλιστα έχει διαρρεύσει και το όνομα του Παράσχου για τον πάγκο του Απόλλωνα. Αντίθετα υπάρχει απόφαση για τους Μάατσεν και Καστιγέχος. Ο μεν Μάατσεν έχει ήδη ενημερωθεί ότι αποχωρεί ενώ ο Καστιγέχος είναι προς την έξοδο, καθώς ο Αργεντίνος επιθετικός έχει μεγάλο συμβόλαιο και δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα, έχοντας βάλει μόνο 1 γκολ σε 12 ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα