«Ερυθρόλευκες» ανατροπές και κομβικές αλλαγές Λεμονή (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
«Ερυθρόλευκες» ανατροπές και κομβικές αλλαγές Λεμονή (pics & vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός έπιασε φέτος τις 5 συνεχόμενες νίκες στην Λίγκα, έχοντας ανατρέψει την σε βάρος του κατάσταση στην εποχή Λεμονή σε συνολικά 5 αναμετρήσεις. Η αρνητική επίδοση της άμυνας.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Και ο Ολυμπιακός όσο σαφές και εάν είναι το πρόβλημα το συνολικής αμυντικής λειτουργίας του και το ότι μπορεί να δεχθεί γκολ με κάθε τρόπο και σαφώς πιο εύκολα απ' ότι δεχόταν πέρυσι, όμως από την άλλη είναι αρκετά τα ματς επί Λεμονή που και αντίδραση έχει δείξει και αρκετά γκολ έχει βάλει αλλά και βοήθειες έχει πάρει από τον πάγκο και τις αλλαγές του Έλληνα τεχνικού.
Η αρχή γίνεται με το ματς... ροντέο στη Νέα Σμύρνη. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, ισοφάρισε με τον Σισέ για το 1-1, πήρε για τα καλά κεφάλι στο σκορ με τα 2 τέρματα του Ανσαριφάρντ και εκεί που φαινόταν να... κλείδωνε το ματς ισοφαρίστηκε σε 3-3 για να σκοράρει για το 3-4 ο Φορτούνης.
Από την 7η αγωνιστική περνάμε στην 11η αγωνιστική και το 2-1 με τον Λεβαδειακό. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε σχετικά νωρίς και παρότι ισοφαρίστηκε σε κομβικό σημείο από τον Γιακουμάκη για το 1-1 κατάφερε να βρει το γκολ από τον Κούτρη για το 2-1 σε ματς που έχασε πέναλτι ο Φορτούνης.
Στην 12η αγωνιστική ήταν το 1-3 στην Κέρκυρα. Οι παίκτες του Λεμονή έμειναν πάλι πίσω στο σκορ, ισοφάρισαν και τελικώς το ματς το πήραν οι αλλαγές από τον πάγκο. Οι Τζούρτζεβιτς και Μάριν μπήκαν ως αλλαγές και σκόραραν αμφότεροι. Περνάμε στην 13η αγωνιστική και το... σερί του Ολυμπιακού καλά κρατεί.
Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα βρίσκεται πίσω στο σκορ από τον Ελμπάζ αλλά γυρίζει πάλι το ματς για γίνει από το 0-1, 3-1. Γρήγορη ισοφάριση ο Ομάρ και μετά 2 γκολ ο Ανσαριφάρντ μπαίνοντας ως αλλαγή και πάλι από επιλογή Λεμονή από τον πάγκο. Τελευταίο χρονικά παιχνίδι με ανάλογα... ζόρια αλλά επιβλητική επιθετικά εμφάνιση και ευρεία νίκη το 1-4 στο Αγρίνιο. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε με το αυτογκόλ του Ένγκελς, όμως η είσοδος του Οφόε στο ματς σε συνδυασμό με την αλλαγή διάταξης του Λεμονή και την επιλογή του να παίζει με τρία δεκάρια (Φορτούνη, Οφόε και Μάριν) οδήγησε σε ένα εμφατικό σκορ με τα γκολ των Φορτούνη, Ανσαριφάρντ και Τζούρτζεβιτς. Όλα τα παραπάνω δείχνουν ομάδα με μέταλλο, χαρακτήρα και ψυχή που γυρίζει αγώνες. Ωστόσο δεν είναι κάτι που μπορεί να συνεχίζεται. Το να μένει δηλαδή πίσω στο σκορ ο Ολυμπιακός για να το κυνηγάει μετά.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ
Ο Ολυμπιακός από την 10η αγωνιστική και μετά έχει σερί νίκες. Πλην όμως ένα στοιχείο που πρέπει επίσης να σταθεί κανείς είναι ότι από την 11η αγωνιστική και μετά υπάρχουν παιχνίδια όπου ισοφαρίζεται σχετικά γρήγορα και... εύκολα, δείγμα της ανασταλτικής του λειτουργίας που δεν είναι όπως πρέπει. Με τον Λεβαδειακό σκόραρε στο 43' και ισοφαρίστηκε στο 68' και με τον Παναιτωλικό βρήκε δίχτυα στο 6' και ισοφαρίστηκε στο 27'. Με Κέρκυρα και με Απόλλωνα ως γνωστόν βρέθηκε αρχικά πίσω στο σκορ για να γυρίσει μετά τα παιχνίδια. Δείτε πιο κάτω τα βίντεο από όλα αυτά τα ματς:
Η ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΟΣΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΕΙΧΕ ΔΕΧΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΕΡΥΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ένα άλλο αξιοσημείωτο στοιχείο και σίγουρα αρνητική επίδοση είναι τα γκολ που δέχεται φέτος ο Ολυμπιακός. Έχει βάλει 31 και έχει δεχθεί 16 σε 14 αγώνες. Είναι χαρακτηριστικό πως πέρυσι σε όλο το πρωτάθλημα, δηλαδή 30 αγώνες είχε παραβιαστεί η εστία της ομάδας 16 φορές ενώ είχε βάλει 57 γκολ. Πρόπερσι είχε δεχθεί πάλι 16 γκολ σε όλο το πρωτάθλημα και είχε βάλει 81 τέρματα. Πρέπει να πάμε στην αμέσως προηγούμενη σεζόν για να βρούμε άμυνα του Ολυμπιακού που έχει δεχθεί παραπάνω γκολ. Ήταν 23 τον αριθμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα