Ο Περόνε MVP στη νίκη της ΑΕΛ

Φώτης Καρακούσης
Ο Περόνε MVP στη νίκη της ΑΕΛ

bet365

Μπήκε αλλαγή στο 63' ανέβασε συνολικά την ΑΕΛ και έκανε μαγική ασίστ για να γίνει το 1-0. Ε, τι άλλο να έκανε ο Περόνε για να είναι πολυτιμότερος παίκτης;

Θεωρείται και όχι άδικα ως ο ιδανικός παίκτης για κάθε προπονητή. Ο λόγος έχει να κάνει και με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα, αλλά και με το ότι δεν γκρινιάζει που δεν ξεκινάει, αλλά πάντα είναι έτοιμος να μπει και να αλλάξει το ματς. Μιλάμε για τον Εμάνουελ Περόνε ο οποίος και στον αγώνα της ΑΕΛ με την Ξάνθη, έκανε ακριβώς αυτό. Μπήκε ως αλλαγή στο 63' ανέβασε επιθετικά την ομάδα του και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε μαγική ασίστ στον Κρίζμαν για να γίνει το υποερπολύτιμο 1-0. Δικαίως MVP ο Αργεντίνος επιθετικός.

Κάθε μέρα και νέα μία νέα έκπληξη* σε περιμένει στο Ημερολόγιο Προσφορών* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα