Πειθαρχικό ο Βάντερσον κι εκτός αποστολής της Λαμίας με ΠΑΣ

Δημήτρης Ρούσσος
Πειθαρχικό ο Βάντερσον κι εκτός αποστολής της Λαμίας με ΠΑΣ

bet365

Εκτός αποστολής για το ματς της Λαμίας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε ο Βάντερσον, καθώς υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα. Κανονικά οι Αναστασιάδης, Πίτι.

Ο Μπάμπης Τεννές είχε αρκετούς λόγους να «πονοκεφαλιάζει» για τη σύνθεση της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννενα για τη 14η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή (10/12, 17.15) και ο Βάντερσον του έδωσε άλλον έναν.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέπεσε σε σοβαρότατο πειθαρχικό παράπτωμα στην προπόνηση της Πέμπτης, με τον προπονητή να τον διώχνει από την προπόνηση. Το Σάββατο έδωσε κανονικά το παρών, αλλά αντί να ζητήσει συγγνώμη, δεν έδειξε καμία μεταμέλεια και με τη συμπεριφορά του τα έκανε χειρότερα. Έτσι, δεν θα δώσει το «παρών» στον αγώνα με τους Ηπειρώτες, αφού αποκλείστηκε πάραυτα από την αποστολή.
Η λίστα με τους απόντες για το παιχνίδι είναι έτσι κι αλλιώς μεγάλη, θα χάσουν ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Νοε Ακόστα, λόγω της αποβολής τους την προηγούμενη αγωνιστική με τον Παναιτωλικό και ο Θανάσης Παντελιάδης, που είχε δηλωθεί από πριν να εκτίσει την ποινή που προβλέπεται μετά τη συμπλήρωση 4 κίτρινων καρτών.
Αντίθετα, στην αποστολή περιελήφθησαν ο Ανέστης Αναστασιάδης και ο Πίτι, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Στα νέα πρόσωπα που επιστράτευσε ο Τεννές, στους εκλεκτούς για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα θα βρίσκεται ο Ιορδάνης Παπαργυρίου.

Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Αναστασιάδης και Πίτι, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Η αποστολή:

Κάθε μέρα και νέα μία νέα έκπληξη* σε περιμένει στο Ημερολόγιο Προσφορών* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μελίσσας, Πίτκας, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Κουτρομάνος, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Ομο, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Αναστασόπουλος, Λινάρδος, Καραγιάννης, Πίτι, Φράγκος, Τσούκαλος και Βουό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα