Με Πρίγιοβιτς στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ!

Σταύρος Σουντουλίδης
Με Πρίγιοβιτς στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην κατάμεστη Τούμπα. Εκτός ο Αντρέ Βιεϊρίνια, αλλά και ο Σαμπράνο.

Ο Σέρβος επιθετικός έβγαλε όλο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης του ΠΑΟΚ και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα για άλλη μια αγωνιστική, ο Κάρλος Σαμπράνο δεν συμμετέχει στην αποστολή, δείγμα των προθέσεων του Λουτσέσκου και του «Δικεφάλου» για τον Περουβιανό κεντρικό αμυντικό.

Κάθε μέρα και νέα μία νέα έκπληξη* σε περιμένει στο Ημερολόγιο Προσφορών* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Εκτός έμεινε και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής (08/12) υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα σκωληκοειδίτιδας και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το πρόγραμμα το πρωί του Σαββάτου (09.12) περιελάμβανε δουλειά πάνω στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, καθώς και εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δοκίμασε και έβγαλε όλο το πρόγραμμα, με τον Σέρβο φορ να είναι στην διάθεση του Λουτσέσκου , ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πούγγουρα και Κάτσε , που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και στον Αντελίνο Βιεϊρίνια .

Ο Πορτογάλος υπεβλήθη σε λαπαροσκοπική επέμβαση για να ξεπεράσει την σκωληκοειδίτιδα που τον ταλαιπωρεί και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες.

Η αποστολή για το ντέρμπι της Τούμπας αποτελείται αναλυτικά από τους:

Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Λημνιός, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα