Να πιάσει ξανά κορυφή

Θοδωρής Βασίλης
Να πιάσει ξανά κορυφή

bet365

Ο Ολυμπιακός θέλει να περάσει και από το Αγρίνιο για να ανέβει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, την ώρα που ο Πανιώνιος είναι το φαβορί κόντρα στον ουραγό Πλατανιά. ΑΕΛ - Ξάνθη ανοίγουν το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Αγρίνιο με στόχο να πετύχει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη που θα τον ανεβάσει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις με την ήττα από την Γιουβέντους και τώρα στρέφουν την προσοχή στις εγχώριες υποχρεώσεις. Ο Τάκης Λεμονής πήρε μαζί του τον Σεμπά παρά το γεγονός ότι την Τρίτη έφυγε δυσαρεστημένος που έγινε αλλαγή, ενώ στην Αθήνα έμειναν οι Βούκοβιτς, Μπεν και Εμενίκε. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του προέρχεται από την ισοπαλία στην Λαμία έχοντας πολλά παράπονα για την διαιτησία. Ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει τους Λόπες, Παρρά, Χαντάκια, Μπράβο και τον τιμωρημένο Μπεχαράνο.

Στην Λάρισα, η ΑΕΛ φιλοξενεί την Ξάνθη με την ομάδα του Ηλία Φυντάνη να θέλει τη νίκη στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς (κόντρα στον ΠΑΣ έμεινε στην ισοπαλία) ώστε να απομακρυνθεί από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Εκτός ο τιμωρημένος Λαγός. Η Ξάνθη γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ και θα ψάξει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ράσταβατς δεν υπολογίζει τους τους Τριάδη, Μπρίτο, Κάστρο, Καμαρά και Κασάδο.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Νιούκαστλ - Λέστερ με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Τέλος, στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον ουραγό Πλατανιά θέλοντας να δώσει συνέχεια στην μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο. Οι «κυανέρυθροι» είναι εντός πεντάδας κι επιθυμούν να παραμείνουν εκεί με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην υπολογίζει τον τραυματία Ταπόκο, τον τιμωρημένο Σαββίδη και τους Μασούντ και Οικονόμου. Οι Κρητικοί από την πλευρά τους είναι σε δύσκολη θέση με τον Μανουέλ Ρόκα να μην υπολογίζει τους Κρος και Παπανικολάου.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΑΕΛ – Ξάνθη (15:00 - NS3)
Πανιώνιος – Πλατανιάς (17:15 - NS1)
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (19:30 - NS2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα