Νοκ άουτ ενόψει ΠΑΟ ο Βιεϊρίνια!

Σταύρος Σουντουλίδης
Νοκ άουτ ενόψει ΠΑΟ ο Βιεϊρίνια!

bet365

Για ποιο λόγο τελικά ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα χάσει το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οσκαρ ατυχίας για τον 31χρονο «κάπτεν» του «Δικεφάλου», που θα μπει στο χειρουργείο για επέμβαση.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια τέθηκε νοκ άουτ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όχι λόγω του μυϊκού προβλήματος, αλλά εξαιτίας σκωληκοειδίτιδας από την οποία ταλαιπωρείται τις τελευταίες ώρες!

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει γύρω από το θέμα του Πορτογάλου:

«Το πάλεψε και σχεδόν νίκησε το χρόνο σχετικά με τον τραυματισμό του, όμως, η ατυχία δεν τον εγκατέλειψε κι έτσι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα μείνει εκτός αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είχε ενοχλήσεις στο στομάχι και μετά την απογευματινή θεραπεία για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του στους οπίσθιους μηριαίους, υποβλήθηκε σ’ εξετάσεις από το ιατρικό τιμ όπου διαπιστώθηκε πως ταλαιπωρείται από σκωληκοειδίτιδα.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί άμεσα σε λαπαροσκοπική επέμβαση που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα