Ο... καυτός Δεκέμβριος του Μιραλάς (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο... καυτός Δεκέμβριος του Μιραλάς (vid)

bet365

Ο Μιραλάς για ακόμα μία μεταγραφική περίοδο μονοπωλεί το ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό πιέζοντας δεδομένα για να γυρίσει και ο Δεκέβριος είναι καθοριστικός μήνας για το μέλλον του.
Οι δηλώσεις που παρουσιάζονται ότι έγιναν off camera στην Κύπρο από τον Μιραλάς άναψαν ξανά... φωτιές για το θέμα, χωρίς πάντως να υπάρχει σχετική επιβεβαίωση από την μεριά του έμπειρου άσου. Είναι δεδομένο από το περασμένο καλοκαίρι ο Βέλγος άσος τα είχε βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό για να γυρίσει αλλά η Έβερτον έβαλε... φρένο. Ο ίδιος το ήθελε πολύ και τότε και το θέλει και τώρα: να γυρίσει ξανά στο Λιμάνι. Οι δύο πλευρές (σ.σ. Έβερτον και Μιραλάς) έχουν συμφωνήσει να καθίσουν και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μέσα στον Δεκέμβριο και από εκεί φανούν οι τελικές προθέσεις των Άγγλων.
Ο Μιραλάς ήταν βασικός στο 4-2-3-1 του Άλαρνταις στο 0-3 της Έβερτον με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Europa. Βέβαια ο Βέλγος έπαιζε ως δεκάρι πίσω από τον φορ Χόρνμπι σε ένα παιχνίδι με αρκετές... ρεζέρβες και παίκτες που είναι σε δεύτερο πλάνο. Δεν τοποθετήθηκε δηλαδή στα άκρα που παίζει συνήθως. Έβγαλε μία ασίστ με τον τεχνικό Σαμ Άλαρνταις να δηλώνει για τον Βέλγο και δύο ακόμα παίκτες που δεν είναι στα βασικά πλάνα: «Κάποιοι από τους παίκτες που αγωνίστηκαν με τον Απόλλωνα μπορεί να διεκδικήσουν θέση για τους αναπληρωματικούς. Για να είναι στον πάγκο με πιθανότητα να βοηθάνε. Ορισμένοι με εντυπωσίασαν. Θέλω να τους δω ξανά όλους (σ.σ. εννοεί και τον Μιραλάς). Θέλω να δω επαγγελματισμό όπως στο ματς με τον Απόλλωνα και μετά θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».
Ο Ολυμπιακός προφανώς και δεν θα αφήσει έτσι το ζήτημα Μιραλάς. Θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα, έχοντας ξανά δυνατό... σύμμαχό του τον διεθνή άσο. Και ο Δεκέμβριος αναμένεται δεδομένα... καυτός... Δείτε στην Gallery γκολ του Βέλγου με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα