Η 22η μέρα του Ολυμπιακού δίπλα στους πλημμυροπαθείς

Η 22η μέρα του Ολυμπιακού δίπλα στους πλημμυροπαθείς

Δημήτρης Τομαράς
Η 22η μέρα του Ολυμπιακού δίπλα στους πλημμυροπαθείς

bet365

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε για ακόμα μία ημέρα, δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής με την καλύτερη δυνατή στήριξή του. Έφτασαν στις 22 οι ημέρες στήριξής του.
Η Πέμπτη (7/12) και η Παρασκευή (8/12) ήταν η 21η και αντίστοιχα η 22η στην σειρά που ο Ολυμπιακός βρέθηκε δίπλα στους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Μάνδρας Αττικής. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να συνδράμει στην προσπάθεια που γίνεται επί τόπου, για να σώσουν οι κάτοικοι της πόλης, το βιός τους. Η ερυθρόλευκη οικογένεια έχει ανοίξει την αγκαλιά της και συνεχίζει να προσφέρει αδιάκοπα. Σε πολλά και διαφορετικά σημεία, δούλευαν τα χωματουργικά μηχανήματα του Ολυμπιακού. Φορτηγά μετέφεραν μακριά τις λάσπες, σε μία προσπάθεια τα πράγματα να επανέλθουν, σιγά-σιγά, σε κανονικούς ρυθμούς. Με την καθοδήγηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν καθημερινά ότι μπορούν για να βοηθήσουν τους πληγέντες από τις πλημμύρες. Με έμπρακτη στήριξη.
Ο επικεφαλής της όλης επιχείρησης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης μαζί με τον Βετεράνο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Νίκο Βαμβακούλα, αλλά και στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη και το Καραϊσκάκη, έδωσαν το παρών και συντόνιζαν επιτόπου τις προσπάθειες. Μαζί τους φυσικά, όπως και καθημερινά, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλής Ρόκας. Τα μηχανήματα που ο Ολυμπιακός έχει διαθέσει, συνεχίζουν καθημερινά να καθαρίζουν δρόμους, αμαξοστάσια, αυλές σπιτιών και όπου αλλού υπάρχει ανάγκη για βοήθεια. Τα φορτηγά μετέφεραν μακριά τις λάσπες, για να μπορέσουν τα πράγματα στην περιοχή να επανέλθουν σε μία κανονικότητα. Επίσης, μοιράστηκαν ξανά ρούχα της ομάδας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της Μάνδρας, όπως και εργαλεία καθαρισμού από τις λάσπες, στους κατοίκους της περιοχής. Ο Ολυμπιακός στέκεται πάντα δίπλα σε όλους όσοι έχουν ανάγκη και η βοήθεια δεν θα σταματήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα