Κρίνεται σήμερα του Τσάβες

Κρίνεται σήμερα του Τσάβες

Νίκος Ρόλλας
Κρίνεται σήμερα του Τσάβες

bet365

Στην τρίτη και καθοριστική επαφή, η οποία θα γίνει σήμερα, θα κριθεί το μέλλον του Αργεντίνου επιθετικού στον Παναθηναϊκό.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Μπαρτσελόνα – Φενέρμπαχτσε με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Το σίριαλ με τον Αντρές Τσάβες και τον Παναθηναϊκό, φαίνεται να οδεύει προς το τέλος του , χωρίς κάποιος να μπορεί να προδικάσει αν θα έχει happy end.


Στην πρώτη επαφή που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης και στην οποία δεν ήταν ο 24χρονος επιθετικός, ο ατζέντης του, ξεκαθάρισε στους «πράσινους» πως είναι αντίθετος στην κίνηση του πελάτη του και προσπαθεί να τον πείσει να γυρίσει στην Ελλάδα.

Περίπου 24 ώρες αργότερα, δηλαδή τα ξημερώματα της Παρασκευής, έγινε νέο ραντεβού στο οποίο έδωσε τελικά το παρών ο ποδοσφαιριστής, όμως το αποτέλεσμα δεν έχει γίνει γνωστό.

Αυτό όμως που διέρρευσε είναι οτι σήμερα θα υπάρξει τρίτη επαφή των δύο πλευρών, η οποία θα είναι και η καθοριστικό.

Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, από αυτή θα κριθεί το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα