Το παλεύει ο Κουρμπέλης για Τούμπα

Το παλεύει ο Κουρμπέλης για Τούμπα

Νίκος Αθανασίου
Το παλεύει ο Κουρμπέλης για Τούμπα

bet365

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ανέβασε ρυθμούς την Πέμπτη και την Παρασκευή θα κριθεί το αν θα είναι στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός που αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και περίπου ενάμισι μήνα, αντιμετωπίζει την Κυριακή τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το «τριφύλλι» συνεχίζει την προετοιμασία του στο Κορωπί, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να περιμένει την κατάσταση του Δημήτρη Κουρμπέλη, ώστε να προστεθεί και ο αρχηγός στα... ευχάριστα της εβδομάδας μετά την επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Έλληνας μέσος ανέβασε ρυθμούς την Πέμπτη χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και αύριο θα κριθεί η συμμετοχή του στο ντέρμπι. Οι πιθανότητες είναι ξεκάθαρα υπέρ του.

Από κει και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με τεχνικοτακτικό παιχνίδι με πάσες και ολοκλήρωσαν με πιεστικά παιχνίδια στο χώρο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Λουτσιάνο, Σιλά, Μπουζούκης, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Κουλιμπαλί, Μουνιέ, Κότσαρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα