Ενοχλήσεις στο δικέφαλο ο Μουνάφο

Ενοχλήσεις στο δικέφαλο ο Μουνάφο

bet365

Ο Χουάν Μουνάφο δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο κι η παρουσία του στο ματς με τον Απόλλωνα είναι πολύ δύσκολη. Από την άλλη, μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Μαντίντα.

Η προετοιμασία του Αστέρα για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη (10/2, 15:00) συνεχίστηκε την Πέμπτη με τον Μουνάφο να μην βγάλει όλη την προπόνηση λόγω προβλήματος στο δικέφαλο

Ωστόσο, ο Μαντίντα επέστρεψε ύστερα από καιρό και ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την παρουσία του στην αποστολή να είναι αμφίβολη λόγω της αποχής του όλο αυτό το διάστημα. Όσον αφορά στον Κυριακόπουλο, ο νεαρός αριστερός μπακ συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και σίγουρα δεν θα ακολουθήσει την ομάδα για την Αθήνα.

Πριν την προπόνηση, ο Σάββας Παντελίδης έδειξε βίντεο στους παίκτες του κάνοντας ανάλυση λαθών πάνω στο τακτικό κομμάτι.

Το απόγευμα της Πέμπτης (7/12) κάποιοι παίκτες θα βρεθούν ξανά στο γήπεδο, με το πρόγραμμά τους να έχει γυμναστήριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα