Ο Ολυμπιακός ξανά στο πλευρό των πληγέντων της Μάνδρας

Ο Ολυμπιακός ξανά στο πλευρό των πληγέντων της Μάνδρας

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός ξανά στο πλευρό των πληγέντων της Μάνδρας

bet365

Με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη ο Ολυμπιακός στέκεται για εικοστή ημέρα δίπλα στους πλημμυροπαθείς της περιοχής της Μάνδρας.
Για εικοστή ημέρα, λοιπόν, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να βρίσκεται δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Άρχισε στις 17 Νοεμβρίου η στήριξή του συνεχίζεται.
Και την Τετάρτη (6/12), ο επικεφαλής της όλης επιχείρησης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης μαζί με τον βετεράνο άσο του Ολυμπιακού, Νίκο Βαμβακούλα, αλλά και στελέχη από την ΠΑΕ, το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη και το Καραϊσκάκη, έδωσαν το παρών και συντόνιζαν επιτόπου τις προσπάθειες. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μαζί με κατοίκους της περιοχής και την σημαντική βοήθεια του γερανού που διέθεσε αποκλειστικά ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, απεγκλώβισαν 4 Ι.Χ. αυτοκίνητα από πυλωτή πολυκατοικίας. Ακόμα, μοιράστηκαν ρούχα της ομάδας σε μαθητές γυμνασίου της Μάνδρας και εργαλεία καθαρισμού από τις λάσπες, στους κατοίκους της περιοχής της Δυτικής Αττικής.
Στο μεταξύ, η δουλειά συνεχίζεται. Τα μηχανήματα που ο Ολυμπιακός έχει διαθέσει συνεχίζουν καθημερινά (σ.σ. όπως και την Τετάρτη), να καθαρίζουν δρόμους της πόλης και όπου υπάρχει λάσπη, η οποία έπνιξε τα πάντα. Σε πολλά διαφορετικά σημεία δούλευαν για ακόμα μία ημέρα πυρετωδώς, τα φορτηγά και τα χωματουργικά μηχανήματα, προκειμένου να μπορέσουν τα πράγματα στην περιοχή να επανέλθουν σε μία κανονικότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα