Μηνοβγίδης: «Έτοιμος για το επόμενο βήμα ο Κρος, υπάρχει επαφή με τον ΠΑΟΚ»

Μηνοβγίδης: «Έτοιμος για το επόμενο βήμα ο Κρος, υπάρχει επαφή με τον ΠΑΟΚ»

Νίκος Μαρούδας
Μηνοβγίδης: «Έτοιμος για το επόμενο βήμα ο Κρος, υπάρχει επαφή με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Γκιγιέμ Κρος είναι το νέο όνομα που κυκλοφόρησε για το αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή με δήλωσή του στο gazzetta.gr, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του «δικεφάλου» και τονίζει τα χαρακτηριστικά του Γάλλου μπακ.

Δημοσίευμα της «Bild» αναφέρει πως ο Γκιγιέμ Κρος είναι μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ ενόψει Ιανουαρίου. Ο «δικέφαλος» αναζητά λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας και ο 22χρονος αμυντικός φαίνεται πως είναι μια περίπτωση την οποία εξετάζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Ελληνοφινλανδό μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ντανιέλ Μηνοβγίδη, ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του «δικεφάλου» του βορά για τον ποδοσφαιριστή του. «Έχουμε κάνει μια πρώτη επαφή με άνθρωπο του ΠΑΟΚ ο οποίος μας γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της ομάδας και πιθανότατα θα έχουμε νέα επαφή ώστε να δούμε τις προθέσεις της ελληνικής ομάδας», λέει χαρακτηριστικά επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα της «Bild».

Στη συνέχεια, θελήσαμε να μάθουμε τα κυριότερα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο 22χρονος αμυντικός. «Ο Γκιγιέμ είναι ένας πολύ γρήγορος ποδοσφαιριστής με αρκετά επιθετικά στοιχεία για μπακ. Είναι ήδη μέλος της Εθνικής Κ20 της Γαλλίας και πιστεύω πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του», τονίζει ο Μηνοβγίδης.

Τέλος, για το αν έχει εικόνα από τον φετινό ΠΑΟΚ και αν θεωρεί πως ταιριάζει στο προφίλ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι ξεκάθαρος πως: «Πιστεύω πως θα ταίριαζε καλά στον ΠΑΟΚ και για τον λόγο αυτό είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συζήτηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα