Με το μυαλό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Με το μυαλό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τους τραυματίες της ομάδας (Πρίγιοβιτς, Κάμπος, Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί) να συνεχίζουν πρόγραμμα θεραπείας.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Σ’ ότι αφορά τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ακολούθησε ένα μικρό τμήμα της προθέρμανσης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ο Κάμπος πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και οι άλλοι δύο (Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί) αποκλειστικά πρόγραμμα θεραπείας.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η Κυριακή είχε χαρακτήρα αποθεραπείας κι αποφόρτισης. Η Δευτέρα ήταν μέρα ξεκούρασης έπειτα από μια δύσκολη εβδομάδα. Από σήμερα Τρίτη (05.12) όμως ξεκίνησε η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας μέσα από παιχνίδια κατοχής και πίεσης σε μικρό χώρο.

Οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Τζάλμα Κάμπος ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με τον Σέρβο ν’ ακολουθεί κι ένα μικρό τμήμα της προθέρμανσης της υπόλοιπης ομάδας.

Οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Ομάρ Ελ Καντουρί έμειναν στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Την Τετάρτη (06.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα