Κάλεσε σε απολογία τον Λέοβατς ο ΠΑΟΚ

Κάλεσε σε απολογία τον Λέοβατς ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Κάλεσε σε απολογία τον Λέοβατς ο ΠΑΟΚ

bet365

Έπειτα από τις δηλώσεις του περί ανάγκης να παίξει σε ομάδα υψηλότερου ανταγωνιστικού επιπέδου από αυτό της Σούπερ Λιγκ, ο Μάριν Λέοβατς κλήθηκε σε απολογία από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο Κροάτης, μιλώντας στο 24sata και το Goal.com, με το gazzetta.gr να εξασφαλίζει τις δηλώσεις του, είχε πει χαρακτηριστικά πως: «Έπαιξα 2,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ και έχω δείξει σε όλους ότι αντέχω στην πίεση. Το έχω αποδείξει. Απλώς έχω την ανάγκη να βρω ομάδα σε πιο καλό πρωτάθλημα γιατί θέλω να είμαι μέλος της Εθνικής Κροατίας στο Μουντιάλ».

Αυτό ενόχλησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που ανέφεραν ότι «κανείς δεν δικαιούται να μιλάει υποτιμητικά για την ομάδα» και ο παίκτης κλήθηκε σε απολογία για τη δυσφημιστική αναφορά του.

Ήδη, πάντως, προπονείται μόνος του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα