Σιμόες: «Θα δώσουμε ότι έχουμε»

Σιμόες: «Θα δώσουμε ότι έχουμε»

Gazzetta team
Σιμόες: «Θα δώσουμε ότι έχουμε»

bet365

Ο Πορτογάλος χαφ της ΑΕΚ μίλησε για το επερχόμενο ματς της Αυστρίας και σχολίασε πως είναι καλά στην υγεία του
Αλλαγή έγινε σήμερα ο Σιμόες στη Λιβαδειά, αλλά όπως ο ίδιος είπε στην κάμερα της NOVA, δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας. Παράλληλα έδειξε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ. «Ξέραμε τι χρειαζόταν για αυτό το ματς όπως και το ότι θα ήταν δύσκολο λόγω του αγωνιστικού χώρου. Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι είναι δύσκολο να χάσουμε. Παίζαμε με έναν αντίπαλο που είχε πέντε αμυντικούς, δύο αμυντικά χαφ και γενικά μια κλειστή άμυνα. Έπρεπε να έχουμε υπομονή, στα αποδυτήρια είπαμε να συνεχίσουμε έτσι και μετά το πρώτο γκολ τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Αισθάνομαι καλά, είχα μιλήσει με τον προπονητή πως μπορεί να με υπολογίζει για σήμερα, νομίζω θα είμαι καλά και για την Αούστρια. Περισσότερο προληπτικά βγήκα έξω».
Κλείνοντας μίλησε για το ματς με την Αούστρια που ακολουθεί. «Θα δώσουμε ότι έχουμε στην καρδιά μας κόντρα στην Αούστρια, έχουμε φιλοδοξίες και όρεξη, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν μπορώ να υποσχεθώ πως θα κερδίσουμε αλλά πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την πρόκριση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα