Ουζουνίδης: «Σήμερα, δεν παίρνω εγώ την ευθύνη»!

Ουζουνίδης: «Σήμερα, δεν παίρνω εγώ την ευθύνη»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ουζουνίδης: «Σήμερα, δεν παίρνω εγώ την ευθύνη»!

bet365

Φανερά εκνευρισμένος με την εμφάνιση των παικτών του στην ήττα (1-0) από τον Πανιώνιο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως η αποκαρδιωτική εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν... θέμα χρόνου, αντιλαμβάνεται πως είναι επαγγελματίες και θα κάνουν το καλύτερο για την καριέρα τους, αλλά χαρακτήρισε τους ποδοσφαιριστές του λίγους και τους επέρριψε την ευθύνη!

Ο Έλληνας τεχνικός κάλεσε άπαντες να τεθούν προ των ευθυνών τους, να καταλάβουν ότι όσο αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να τιμούν τη φανέλα που φορούν, έκανε λόγο για παίκτες που πλέον αρχίζουν να σκέφτονται απλά τι θα συμβεί με το μέλλον τους ενόψει Ιανουαρίου, ενώ απέφυγε να απαντήσει επί προσωπικού για την παρουσία του στο κλαμπ. «Με οποιοδήποτε κόστος υπάρχει στην ομάδα, υπάρχει ένα πλάνο που πρέπει να τηρηθεί» αρκέστηκε να πει...

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μαρίνου Ουζουνίδη:

LA LIGA 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

«Δίκαιη νίκη του Πανιωνίου. Καλύτεροι από εμάς. Θα μπορούσαν να έχουν αξιοποιήσει και ορισμένες αντεπιθέσεις που θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει πιο νωρίς το ματς. Χωρίς αυτοπεποίθηση και πρωτοβουλίες εμείς. Ήμασταν λίγοι στο γήπεδο. Δεν κρυβόμαστε πίσω από τα προβλήματα. Ξέρουμε ότι τα μυαλά δεν είναι συγκεντρωμένα. Το αγωνιστικό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, όμως θα πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες πως όσο είναι εδώ, θα πρέπει να είναι το μυαλό τους στο γήπεδο. Ανεπίτρεπτο αυτό που συνέβη σήμερα.

Ήταν αναμενόμενο ότι θα έρθει κι αυτό το αποτέλεσμα. Εδώ και καιρό είναι οριακή η κατάσταση στην ομάδα. Παρ' όλα αυτά, με όποιες συνέπειες κι αν υπάρξουν, το πλάνο που έχει μπει από τους ανθρώπους στην ομάδα, θα πρέπει να διατηρηθεί.

Δυστυχώς κάποιοι παίκτες σκέφτονται περισσότερο το τι θα γίνει και είναι φυσιολογικό όσο φτάνει ο Δεκέμβρης... Δεν ρισκάρουν οι ποδοσφαιριστές. Είναι αναμενόμενη η εικόνα της ομάδας...».

Για την γενικότερη ατμόσφαιρα, την ένταση στις εξέδρες και τις μεγάλες δυσκολίες που προκύπτουν σε αυτό το σημείο:

«Πηγαίναμε οριακά γι' αυτή την αντίδραση και την εικόνα στο γήπεδο. Όσο πλησιάζει ο Δεκέμβρης είναι λογικό να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Ο κόσμος δεν μπορεί να κάνει υπομονή και είναι φυσιολογικό να ξεσπάσει. Δεν μπορεί όμως να αλλάξει εύκολα το πλάνο που υπάρχει. Πρέπει να μαζευτούμε όλοι ξανά, όσοι θα είναι στην ομάδα. Πρέπει να βοηθήσουμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα, το ξέρουμε. Όμως δεν δικαιολογείται αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο... Είμαι από αυτούς που δεν λέω ότι φταίνε οι παίκτες, αλλά δεν είναι φυσιολογικό να μην κάνεις μια πάσα σωστή...».

Για την απουσία του Μολέδο:

«Ο Μολέδο δεν αισθανόταν καλά. Ήταν στην αποστολή. Δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω από τη στιγμή που είπε ότι δεν ήταν καλά. Ιατρικά πάντως είχαμε το “οκ”».

Για το δικό του μέλλον:

«Θα δούμε πως θα κινηθούν όλα στην ομάδα... Με οποιοδήποτε κόστος υπάρχει στην ομάδα, υπάρχει ένα πλάνο που πρέπει να τηρηθεί. Αναγκαστικά θα πρέπει να φύγουν παίκτες. Θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Είναι τέτοια η κατάσταση, δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο».

Για τον Χουλτ:

«Ο Χουλτ κάνει τις προπονήσεις του, προσπαθεί... Το τι κάνει ο μάνατζέρ του είναι άλλη υπόθεση. Όλοι είναι επαγγελματίες και θα κάνουν ό,τι νομίζουν για το δικό τους το συμφέρον».

Για τους παίκτες του:

«Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι είναι παίκτες του Παναθηναϊκού και δεν δικαιολογούνται με αυτά που έκαναν σήμερα».

Για τις σκέψεις και τις κουβέντες στο οικονομικό κομμάτι:

«Φέτος γίνεται μεγάλη προσπάθεια... Πέρυσι ήταν περισσότερο καιρό απλήρωτοι παίκτες όμως πρέπει ν' αντιλαμβάνονται που παίζουν».

Για τον Τσάβες:

«Δεν ξέρω τίποτα για τον Τσάβες. Έχουμε τεράστιο πρόβλημα στην επίθεση. Υπάρχει πλέον ανασφάλεια στην ομάδα. Πολύ φανερό το πρόβλημά μας. Μας λείπουν πολλοί παίκτες. Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Σήμερα δεν παίρνω εγώ την ευθύνη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα