Μέσα ο Σιμόες, έξω πάλι ο Ανέστης!

Μέσα ο Σιμόες, έξω πάλι ο Ανέστης!

Gazzetta team
Μέσα ο Σιμόες, έξω πάλι ο Ανέστης!

bet365

Ο Πορτογάλος χαφ είναι κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς στη Λιβαδειά, αλλά ο Ελληνας τερματοφύλακας είναι ξανά εκτός.

9Η Ενωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, όπου ο στόχος φυσικά είναι μόνο η νίκη προκειμένου να παραμείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα προβλήματα, φυσικά, δεν λείπουν, με τελευταίο αυτό του τραυματισμού του Λαμπρόπουλου (έκανε πρόγραμμα και θεραπεία στο γυμναστήριο, όπως και ο Τσόσιτς), αλλά υπάρχουν και ευχάριστα, όπως η επιστροφή του Σιμόες αλλά και του Αραούχο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Αθλ. Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αμφότεροι, ασφαλώς, είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος της προπόνησης στα Σπάτα αλλά όχι -για δεύτερο σερί παιχνίδι- ο Ανέστης, με τον Ισπανό τεχνικό να συμπεριλαμβάνει στην 19άδα και τον 18χρονο Γιούση που εντυπωσίασε στο ματς κυπέλλου με την Καλλιθέα. Οι παίκτες που επέλεξε στην αποστολή ο Χιμένεθ είναι αναλυτικά οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αραούχο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα