Προβάδισμα για Ζιλέ, Μάριν και δοκιμή με Καρίμ ο Λεμονής

Δημήτρης Τομαράς
Προβάδισμα για Ζιλέ, Μάριν και δοκιμή με Καρίμ ο Λεμονής

bet365

Ο Τάκης Λεμονής έχει κάνει τα πλάνα του για τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον αγώνα του Σαββάτου στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Τι 11άδα ετοιμάζει για τον Ολυμπιακό.
Ο Προτό θα είναι ξανά κίπερ, ο Ομάρ δεξί μπακ (σ.σ. υποψήφιος και ο Φιγκέιρας), Μποτία και Σισέ στο κέντρο της άμυνας με τον Ένγκελς να διεκδικεί θέση, Κούτρης αριστερά, προβάδισμα Ζιλέ έναντι Ταχτσίδη και μαζί με Ρομαό και Φορτούνη στον άξονα και Σεμπά ή Μπεν και Μάριν στα δύο άκρα. Για τα... φτερά υπάρχει και ο Πάρντο βέβαια.
Για την γραμμή κρούσης ο Έλληνας τεχνικός έχει κάνει δοκιμή με τον Ανσαριφάρντ αλλά και ο Τζούρτζεβιτς έχει τις πιθανότητές του. Εάν ξεκινήσει ο Ιρανός τότε ο Σέρβος θα έχει ουκ ολίγες ελπίδες για βασικός με Γιουβέντους στο Champions League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα