Τελειώνει ο Λέοβατς από τον ΠΑΟΚ!

Τελειώνει ο Λέοβατς από τον ΠΑΟΚ!

Σταύρος Σουντουλίδης
Τελειώνει ο Λέοβατς από τον ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Κροάτης σε κουβέντα που είχε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου υποστήριξε ότι δεν μπορεί να αντέξει την πίεση και τον Ιανουάριο θα επιδιώξει τη μεταγραφή του, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Φράιμπουργκ – Αμβούργο με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί πέναλτι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η καριέρα του Μάριν Λέοβατς στα «ασπρόμαυρα» φτάνει προς το τέλος της. Ο Κροάτης αμυντικός μετά από συζήτηση που είχε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, έκρινε ότι δεν μπορεί να αντέξει άλλο την πίεση που υπάρχει στην ομάδα και ζήτησε να αποχωρήσει, όπως αποκάλυψε πριν λίγες μέρες το gazzetta.gr, τον Ιανουάριο.

Στην κουβέντα ο 29χρονος ποδοσφαιριστής υποσχέθηκε ότι θα συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, αλλά ζήτησε να μην τον υπολογίζει ο Ρουμάνος προπονητής, που βρήκε λύση στο κενό που δημιουργήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας στο πρόσωπο του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και τον Ιανουάριο θα μείνει εκτός ομάδας και στη συνέχεια θα αναζητηθεί η ομάδα που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει σαφή διάθεση πώλησης του, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2019, χωρίς να αποκλειστεί το σενάριο της από κοινού λύσης του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα