Λεμονής στον Ρέντη: «Εμείς την δουλειά μας και νίκες μέχρι το τέλος»

Gazzetta team
Λεμονής στον Ρέντη: «Εμείς την δουλειά μας και νίκες μέχρι το τέλος»

bet365

Ο Τάκης Λεμονής φροντίζει να θυμίζει διαρκώς στους παίκτες του ότι θέλουν νίκες μέχρι το τέλος του α' γύρου αλλά και να αναφέρει το ότι ο Απόλλων Σμύρνης είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις στη Novibet (21+)!

Ανάμεσα στα άλλα ο Λεμονής λέει προς τους παίκτες του στον Ρέντη ότι «έχει σημασία εμείς να κάνουμε την δουλειά μας στο γήπεδο και να έχουμε μέχρι το τέλος του α' γύρου. Για εμάς υπάρχει τώρα μόνο ο Απόλλωνας. Μην έχετε στο κεφάλι σας κάτι άλλο. Είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος και χρειάζεται να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε μία καλή προσπάθεια». Η προσπάθεια του Τάκη Λεμονής σε αυτό το κομμάτι είναι πολύ συγκεκριμένη και συνεχής και ειδικά ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα