Ο Λεμονής σκέφτεται να επιβραβεύσει Μπεν και Τζούρτζεβιτς

Gazzetta team
Ο Λεμονής σκέφτεται να επιβραβεύσει Μπεν και Τζούρτζεβιτς

bet365

Ο Τάκης Λεμονής έχει κατά νου να έχει βασικούς και με τον Απόλλωνα Σμύρνης τους Μοχάμεντ Μπεν και Ούρος Τζούρτζεβιτς μετά την εικόνα που είχαν στο Κύπελλο. Ένα πιθανό αρχικό σχήμα.

Ο Προτό θα είναι ξανά βασικός κίπερ και τετράδα άμυνας με Φιγκέιρας (σ.σ. ή Ομάρ), Σισέ με έναν εκ των Ένγκελς - Μποτία και αριστερά τον Κούτρη. Για το κέντρο ο Ρομαό με τον Ζιλέ ή τον Ταχτσίδη καθώς ο Οφόε θα είναι τιμωρημένος και επιτελικός ο Φορτούνης. Για το ένα άκρο της επίθεσης ο Μπεν που πήγε αρκετά καλά στο Κύπελλο και για το άλλο ένας εκ των Σεμπά - Πάρντο και ενώ για εκεί υπάρχει και ο Μάριν. Για φορ ο Τζούρτζεβιτς που δείχνει να ανεβαίνει για τα καλά με γκολ στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο και έτσι πρέπει να πάρει σερί ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα