Βλαχοδήμο από τον Ιανουάριο σκέφτονται στην Μπενφίκα

Βλαχοδήμο από τον Ιανουάριο σκέφτονται στην Μπενφίκα

Gazzetta team
Βλαχοδήμο από τον Ιανουάριο σκέφτονται στην Μπενφίκα

bet365

Πορτογαλικό δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος να μετακομίσει τον Ιανουάριο και όχι το καλοκαίρι στην Λισαβόνα.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Όταν ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει για την παραχώρηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα, προκειμένου να γλιτώσει την οικονομική ασφυξία, το deal μεταξύ των δύο πλευρών ανέφερε πως ο 23χρονος τερματοφύλακας θα έφευγε από την Αθήνα τον Ιανουάριο.

Οι «αετοί» όμως είχαν βάλει έναν ειδικό όρο, τον οποίο θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν και να πάρουν τον διεθνή γκολκίπερ νωρίτερα, αν υπήρχε σοβαρός λόγος και τον ζητούσε η τεχνική ηγεσία των Πορτογάλων.

Η αποχώρηση του Ζούλιο Σέζαρ και το γεγονός οτι πλέον έχουν μείνει δύο τερματοφύλακες στην Μπενφίκα, τον Βαρέλα και τον Σβιλάρ, συν τον 39χρονο Λόπες, έχουν βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσίευμα της A'Bola εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρουν από τώρα τον «Όντι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα