Τα βρήκε με Τελάντερ ο Παναθηναϊκός

Τα βρήκε με Τελάντερ ο Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
Τα βρήκε με Τελάντερ ο Παναθηναϊκός

bet365

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν για τον Παναθηναϊκό, καθώς, η διαλλακτική στάση του Ράσμους Τελάντερ και η αισιοδοξία της ομάδας για επίλυση του ζητήματος, όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr από την Τρίτη, οδήγησε τις δύο πλευρές σε νέο διακανονισμό για τα οφειλόμενα.

Η εκδίκαση της καταγγελίας που είχε κάνει ο Δανός πρώην αμυντικός των «πράσινων» αναβάλλεται, αφού ο ποδοσφαιριστής, το πρωί της Τετάρτης, μαζί με τον εκπρόσωπό του, συναντήθηκε με άνθρωπο του «τριφυλλιού» και επήλθε συμφωνία για τη νέα φόρμουλα εξόφλησης.

Μάλιστα, φέρεται να μην αξιώνει ολόκληρο το ποσό του τρέχοντος χρόνου του συμβολαίου του (δεν αφορά δεδουλευμένα) και προς το παρόν ο Παναθηναϊκός γλιτώνει από πολύ δύσκολες καταστάσεις, από τη στιγμή που υπήρχε κίνδυνος ακόμα και για αφαίρεση βαθμών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα