Έτοιμη να πληρώσει την ρήτρα για Λιβάια η ΑΕΚ

Έτοιμη να πληρώσει την ρήτρα για Λιβάια η ΑΕΚ

Gazzetta team
Έτοιμη να πληρώσει την ρήτρα για Λιβάια η ΑΕΚ

bet365

Να κρατήσουν για πολλά χρόνια τον Λιβάια στην ομάδα τους θέλουν στην ΑΕΚ και γι' αυτό σκοπεύουν να πληρώσουν στην Λας Πάλμας την ρήτρα του Κροάτη επιθετικού που φτάνει τα 1.8 εκατομμύρια ευρώ.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Στόουκ-Λίβερπουλ αν ο Μοχάμεντ Σαλάχ πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Με την μία εμφάνιση να είναι καλύτερη της άλλης και τον κόσμο να δείχνει πως του έχει τρομερή αδυναμία, ο Μάρκο Λιβάια όχι απλά κερδίζει τους πάντες, αλλά έχει κάνει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να σκέφτονται σοβαρά να τον κρατήσουν. Μάλιστα όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Live Sport», οι... κιτρινόμαυροι είναι έτοιμοι να δώσουν στην Λας Πάλμας τα 1.8 εκατομμύρια ευρώ που στοιχίζει η ρήτρα του, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους. Όσον αφορά τον Κροάτη, ετοιμάζουν τριετές συμβόλαιο προκειμένου να τον δελεάσουν και να μείνει στην ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα