Νίκολιτς: «Δεν ξέχασε την μπάλα ο Τζούρτζεβιτς...» (vid)

Νίκολιτς: «Δεν ξέχασε την μπάλα ο Τζούρτζεβιτς...» (vid)

Νίκολιτς: «Δεν ξέχασε την μπάλα ο Τζούρτζεβιτς...» (vid)

bet365

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα, η αυτοπεποίθησή του ανέβηκε και ο πρώην προπονητής του, Μάρκο Νίκολιτς τον αποθεώνει μέσα από το gazzetta.gr

Ο Τζούρτζεβιτς πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα, έκανε ασίστ κι έδειξε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να υπολογίζει στις εκτελεστικές του ικανότητες. Ο Σέρβος αναζητούσε διακαώς μια μεγάλη εμφάνιση, αφού και η ατυχία είχε σταθεί εμπόδιο στο δρόμο για τα δίχτυα. Για τους συμπατριώτες του, ο Ούρος είναι παίκτης ψυχολογίας κι αν έρθει το ξέσπασμα, τότε ο 23χρονος θα βρει το δρόμο του. Για τον πρώην προπονητή του, ο Τζούρτζεβιτς είναι παίκτης μεγάλης κλάσης και ο Ολυμπιακός θα βγει δικαιωμένος. Αλλωστε, Νίκολιτς και Ούρος έκαναν απίθανα πράγματα πέρσι.

Αποτέλεσμα εικόνας για marko nikolic partizan uros djurdjevic

Ο 23χρονος έπαιξε στις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα, λάτρεψε τους Ερυθρόλευκους, είχε δώσει υπόσχεση επιστροφής, αλλά όταν ήρθε η στιγμή διάλεξε τη μισητή αντίπαλο. Οχι, δεν είχαν αλλάξει τα αισθήματά του για τον Αστέρα, απλά οι Ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση. Για τον Ούρος σημαντικό ρόλο έπαιξε κι ένα τηλεφώνημα του Μάρκο Νίκολιτς λίγο πριν το deal. O κόουτς της Παρτίζαν τον έπεισε να διαλέξει τους «ασπρόμαυρους» και μαζί κατέκτησαν το νταμπλ, με τον Ούρος να πετυχαίνει 24 γκολ «Είναι ένας παίκτης μεγάλης κλάσης και δεν το λέω αυτό μόνο για να τον στηρίξω. Πιστέψτε με, έπειτα από πολλά χρόνια στους πάγκους καταλαβαίνω πότε ένας παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά και ο Ούρος μπορεί…

Τον πήρα τηλέφωνο για συγχαρητήρια, πέτυχε κάτι περισσότερο από ένα γκολ. Θα τον βοηθήσει να ηρεμήσει, θα πάρει αυτοπεποίθηση και θα καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες του Ολυμπιακού. Δεν έκανε λάθος με τη μεταγραφή του. Είναι ένα πολύ εργατικό παιδί, συγκροτημένο, σοβαρό και η νοοτροπία του τον βοηθά αρκετά, ώστε να βγαίνει νικητής από τις μάχες» τόνισε στο gazzetta.gr ο Μάρκο Νίκολιτς.

Η Σάντερλαντ, η Γουέστ Χαμ και η Γουτόφορντ ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έκανε την κίνηση ματ. «Διάλεξε τον Ολυμπιακό γιατί ήθελα να παίξει στο Champions League. Είναι μαχητής και δεν τα παράτα εύκολα. Θέλει να πετύχει, να φτάσει ψηλά και σε εθνικό επίπεδο και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει να σκοράρει. Δεν μπορώ να ξέρω πως τον διαχειρίζεται ο προπονητής, δεν είμαι αρμόδιος γι αυτό, αλλά είμαι σίγουρος πως όταν οι δυο πλευρές συνεργαστούν καλά, το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό. Μην τρελαθούμε, ο Ούρος δεν ξέχασε το ποδόσφαιρο. Είναι ένας μεγάλος γκολτζής» κατέληξε ο νυν τεχνικός της Βιντεότον.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 1-3 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα