Τεννές: «O Απόλλων ήταν καλύτερος από εμάς»

Gazzetta team
Τεννές: «O Απόλλων ήταν καλύτερος από εμάς»

bet365

Ο Μπάμπης Τεννές παραδέχτηκε πως ο Απόλλων Σμύρνης ήταν καλύτερος από τη Λαμία, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την ισοπαλία στη Ριζούπολη.

Μιλώντας στην κάμερα της ΝΟVA μετά το δραματικό 1-1 της ομάδας του με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο «Γ. Καμάρας», ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως οι δυο ομάδες έχουν παρόμοιους στόχους, οπότε είναι θετικό πως η Λαμία δεν ηττήθηκε, ενώ δεν έπαιξε το ίδιο καλά με τον αντίπαλό της.

Αναλυτικά: «Νομίζω πως είναι δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία. Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος, με περισσότερες ευκαιρίες και κατοχή της μπάλας. Εμείς ήμασταν οργανωμένοι αμυντικά, μπορούσαμε να προηγηθούμε με την ευκαιρία του Βουό. Ο Απόλλων στην συνέχεια μας πίεζε, πήρε το προβάδισμα αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με το πέναλτι. Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα κόντρα σε μία ομάδα με παρόμοιους στόχους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα