Με Βιεϊρίνια αρχηγό, χωρίς Σαμπράνο - Μαουρίσιο στη Νέα Σμύρνη!

Με Βιεϊρίνια αρχηγό, χωρίς Σαμπράνο - Μαουρίσιο στη Νέα Σμύρνη!

Με Βιεϊρίνια αρχηγό, χωρίς Σαμπράνο - Μαουρίσιο στη Νέα Σμύρνη!

bet365

Ένας άλλος ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, καθώς με απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Βιεϊρίνια πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και Σαμπράνο, Μαουρίσιο έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο Λέοβατς.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή τον βραζιλιάνο Μαουρίσιο και τον Περουβιανό Σαμπράνο.

Η εξήγηση σε ότι έχει να κάνει με τον Μαουρίσιο είναι πως ακόμη δεν είναι 100 τοις εκατό έτοιμος, μετά τον τραυματισμό του, ενώ για τον Σαμπράνο ο Λουτσέσκου έκρινε πως δεν πρέπει να αλλάξει τους κεντρικούς αμυντικούς (Βαρέλα, Κρέσπο) που πήγαν καλά στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο.

LA LIGA 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Κάτι ανάλογο με τον Μαουρίσιο, ισχύει και για τον Λέοβατς, ο οποίος επίσης έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Κάτσε.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα στην Αθήνα, η οποία αποτελείται από τους:

Ρέι, Πασχαλάκης, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Σάκχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Λημνιός, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς και Κουλούρης.

Αλλαγές στους αρχηγούς

Με απόφαση του Λουτσέσκου είχαμε και αλλαγές στους αρχηγούς, όπου ουσιαστικά καταργήθηκαν όσοι είχαν (και δεν ήταν λίγοι...) οριστεί το καλοκαίρι και η τριάδα αποτελείται από τον Αντρέ Βιεϊρίνια, τον Λεο Μάτος και τον Στέλιο Μαλεζά.

Για τον Βιεϊρίνια που προστέθηκε στους αρχηγούς ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ τον θεωρεί σημαντική προσωπικότητα από όλες τις απόψεις και αξίζει να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα