Στόχος το πρωτάθλημα! Τα άλλα έπονται για τον ΠΑΟΚ…

Στόχος το πρωτάθλημα! Τα άλλα έπονται για τον ΠΑΟΚ…

Στόχος το πρωτάθλημα! Τα άλλα έπονται για τον ΠΑΟΚ…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σχολιάζει τα… της ενδεκάδας του Δικεφάλου στον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά και μερικά ακόμη επίκαιρα θέματα. Του ΠΑΟΚ και όχι μόνο…

PREMIER LEAGUE 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Τελειώνει και ο Νοέμβριος, τελειώνει ο πρώτος γύρος του πιο ανταγωνιστικού (και αρκετά καθαρού) πρωταθλήματος των τελευταίων ετών, πλησιάζουν και οι μεταγραφές. Το τελευταίο διάστημα μέσα και έξω από τον ΠΑΟΚ δημιουργούνται διάφορες συζητήσεις για τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Στην ομάδα, στην ΠΑΕ, στο γήπεδο, στους φιλάθλους. Οπουδήποτε…

Έχουμε για παράδειγμα τις μεταγραφές… Είναι βασικό ζήτημα για μία ομάδα και το θέμα στον ΠΑΟΚ είναι ότι η κουβέντα για τις μεταγραφές Ιανουαρίου του 2018, άνοιξε την 1η Σεπτεμβρίου του 2017! Τα λάθη που έγιναν, ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός, το ρόστερ που διαμορφώθηκε, οι παροπλισμένοι παίκτες, το Financial Fair Play με τα πολλά έξοδα και τα μειωμένα έσοδα, έχουν ανοίξει «κουβέντα».

Στον ΠΑΟΚ ετοιμάζουν το έδαφος, κάνουν προεργασία, δημιουργούν συνθήκες για διάφορες κινήσεις και όπως καλά καταλαβαίνετε όλοι, δεν περιμένουμε μόνο προσθήκες…

Επειδή λοιπόν πολλά και διάφορα μπορεί να γίνουν, επειδή μπορεί να βρεθούμε προ… εκπλήξεων, θυμίζουμε σε όλους ότι… το μόνο αδιαπραγμάτευτο στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι ο στόχος. Όλα όσα γίνονται και θα γίνουν, θα πρέπει να βοηθούν προς την επίτευξη του στόχου και όχι να θέτουν αυτόν σε μεγαλύτερο κίνδυνο.

Δηλαδή… Έχει η ομάδα ένα αγωνιστικό πρόβλημα. Για παράδειγμα… δέχεται συνέχεια γκολ από στημένες φάσεις. (Παράδειγμα είναι που δεν ισχύει στον ΠΑΟΚ). Δεν μπορεί λοιπόν εσύ να βάζεις στόχο την πώληση του πιο ψηλού ή πιο δυνατού και καλύτερού σου αμυντικού… επειδή αυτός είναι σε top φόρμα και στο limit up της αξίας του…

Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι πρώτος σου στόχος το πρωτάθλημα, γιατί ναι μεν θα μπεις σε διαδικασία να βρεις αντικαταστάτη, αλλά αυτό και μόνο… σημαίνει ρίσκο!

* Ενόψει Πανιωνίου ο Λουτσέσκου προβληματίζεται για την ενδεκάδα. Έχει να σκεφτεί: Το αποτέλεσμα που δεν έχει έρθει μέχρι τώρα εκτός έδρας και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να αλλάξουν τη νοοτροπία, να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση, να διατηρήσουν την ισορροπία που αυτός αναζητά. Από εκεί και πέρα νιώθει (απ’ ότι φαίνεται) την ανάγκη να ενεργοποιήσει παίκτες, για να μειώνει την αναπόφευκτη γκρίνια των αποδυτηρίων που δημιουργείται απ’ όσους δεν παίζουν. Όλα αυτά πρέπει να συνδυαστούν έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να βρει σχήμα που θα παίξει σωστά και θα κερδίσει, αφού ξεπεράσει και τις ατυχίες που τον βρήκαν σε άλλα ματς.

* Φυσικά και πρέπει να κάνει έφεση η ΠΑΕ ΑΕΚ για τη βαριά τιμωρία Χιμένεθ. Και να καλέσει –επίσημα πλέον- τον διαιτητή Καλογερόπουλο για μάρτυρα υπεράσπισης, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το «έργο». Κωμωδία για την ακρίβεια, όπου συμμετέχουν και όσοι θα ψάχνουν αργότερα πώς γεννιέται η βία στα γήπεδα, όταν θα κάνει το ίδιο και ο επόμενος και μία κερκίδα θα μπει μέσα για να τον κυνηγήσει…

* Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έρθει αυτή η μέρα που θα ζήσουμε αγώνα Εθνικής ομάδας ανδρών, σε άθλημα όπου την ίδια ώρα θα έπαιζε και Ελληνικός σύλλογος. Τα είχαμε ζήσει όλα, αυτό ήταν κάτι εντελώς απροσδόκητο και πολύ-πολύ άρρωστο. Μετά και από αυτό, μετά και από τόσα άλλα που έχουν κάνει οι παράγοντες στο μπάσκετ, μην τυχόν αναρωτηθεί ΠΟΤΕ ξανά κανείς, για ποιον λόγο έχει απαξιωθεί το άθλημα, για ποιον λόγο το έχουν παρατήσει πολλοί φίλαθλοι, γιατί ακριβώς απομακρύνονται χορηγοί και χρηματοδότες.
Αθλητικά πάντως ζήσαμε ένα τρελό παιχνίδι, από μία… απίστευτη Εθνική ομάδα, που ολοκληρώθηκε με τον μοναδικό τρόπο που ΜΟΝΟ το μπάσκετ μπορεί να προσφέρει. Αυτό το μπάσκετ που έχουν βαλθεί να καταστρέψουν μία χούφτα άνθρωποι στην Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.