Θεραπεία και αμφίβολος ο Σιμόες

Θεραπεία και αμφίβολος ο Σιμόες

Θοδωρής Βασίλης
Θεραπεία και αμφίβολος ο Σιμόες

bet365

Με τον Αντρέ Σιμόες να κάνει ατομικό λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό δικέφαλο ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πλατανιά.

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Πλατανιά. Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Αντρέ Σιμόες να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, αφού εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο. Ο Πορτογάλος μέσος είχε αποχωρήσει με πρόβλημα στο ματς της Πέμπτης με την Ριέκα και πλέον η συμμετοχή του κόντρα στους Κρητικούς θεωρείται αμφίβολη.

Κάλιαρι - Ιντερ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ικάρντι σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά με την προπόνηση της Κυριακής να ξεκινάει στις 18.30 ενώ στη συνέχεια η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του αγώνα με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου (19.30) για την 12η αγωνιστική της Super League 2017-18.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα