«Κοιτάει Πεδρίνιο η ΑΕΚ» (vid)

«Κοιτάει Πεδρίνιο η ΑΕΚ» (vid)

Gazzetta team
«Κοιτάει Πεδρίνιο η ΑΕΚ» (vid)

bet365

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ είναι ο μέσος της Πάσος Φερέιρα, Πεδρίνιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιβηρική χερσόνησο.

Η ΑΕΚ κοιτάει ξανά στην αγορά της Πορτογαλίας και σύμφωνα με δημοσίευμα της O’Jogo η Ένωση έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 24χρονου μέσου της Πάσος Φερέιρα Πεδρίνιο.

Κάλιαρι - Ιντερ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ικάρντι σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο 24χρονος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα μέχρι το 2020 και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι απαιτήσεις της Πάσος φτάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ και προσθέτει πως στην ΑΕΚ έχουν βάλει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, ενώ γίνεται αναφορά και στον συμπατριώτη του Πεδρίνιο, Αντρέ Σιμόες που βρίσκεται στο κιτρινόμαυρο ρόστερ. Για τον 24χρονο Πορτογάλο μέσο, που έχει στοιχεία στο παιχνίδι του με κυρίως μεσοεπιθετικές αρετές και εξαιρετικά στημένα, φαίνεται να είναι και στην λίστα της ουγγρικής Βιντεότον και της πολωνικής Λεχ Πόζναν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα